ARKADAŞLAR 5 YIL GARANTİ ARACINI Fiat Finans'dan KIREDİ İLE ALANLAR İÇİN GEÇERLİ BİLGİNİZE
ARKADAŞLAR 5 YIL GARANTİ ARACINI Fiat Finans'dan KIREDİ İLE ALANLAR İÇİN GEÇERLİ BİLGİNİZE
Ben de aracımı Fiat Finans'tan kredi kullanarak 3 Yıl garantili aldım. O zaman Fiat'ın sayfasında bu açıklanıyordu. Ancak şu an Fiat'ın sitesinde sadece Fiat Finansdan kredi kullananlara uzatılmış garanti diye bir açıklama yok. Herkese 5 yıl garanti diyor. Ancak Fiat Finans'ın web sayfasında ise bahsettiğin gibi bir açıklama var. Bir çelişki var aralarında. Ama sonuçta bize faydası olmasa da yeni alanlara faydası olur.
Arkadaşlar ben aracımı 14.12.2007 tarihi itibariyle bayii ile anlaştım, bankalarda şu an en düşük taşıt kredisi 1,35; fiat finans ise aralık kampanyası 36 ay vadeye 1,13 faiz oranı belirlemiş, hem buradan avantaj kazandık hemde 5 yıl mekanik garantisi veriliyor, aracın plaka işlemler 02.01.2008 yapılacak böylelikle 2008/01 bandrolündende yırtmış olacağım.. GP 1,4 77 hp Dyinamic 5 kapı bolero kırmızı
Hayırlı olsun,fiyat nedir acaba?Foruma da yeni katılmışsınız galiba,aramıza hoşgeldiniz.Keyifli ve aktif forumlar dileği ile...
Konu krsd tarafından (15/12/2007 Saat 02:42 ) değiştirilmiştir.
İlk önce temennilerin için çok teşekkür ederim. GP Dynamic 1,4 77 hp spor paketi ve alüminyum jantlarıyla birlikte 25.150.-YTL ye geldi bana..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri