Yaklasik 3 aydir Fiat in dsg sini(tct) kullaniyorum. Su anda sehir icinde 8,2 litre ortalamayi yakaladim. Hizlanmalarda vites gecisleri muhtesem. Hic bir sekilde vites gecislerini hissetmiyorsunuz.
Yaklasik 3 aydir Fiat in dsg sini(tct) kullaniyorum. Su anda sehir icinde 8,2 litre ortalamayi yakaladim. Hizlanmalarda vites gecisleri muhtesem. Hic bir sekilde vites gecislerini hissetmiyorsunuz.
Citroen C3 1.4 VTİ BMP
drive italian , kiss french
500x'in inceleme videolarında da genel olarak şanzımanı övmüşlerdi. Sadece park manevraları yaparken D ve R konumlarında ilk hareket esnasında araç biraz öne atlıyor (yumuşak bir şekilde hareket etmiyor), bu da dar yerlerde park etmeyi zorlaştırıyor dediklerini hatırlıyorum. Böyle bir durum var mı acaba? DSG'de olduğu gibi ilk hareketi pürüzsüz yapabiliyor mu yoksa gerçekten biraz "zıplama" durumu var mı?
Bir de düz bir zeminde freni bıraktığınızda hareket ediyor mu araç yoksa gaza mı basmanız gerekiyor?
Citroen C3 1.4 VTİ BMP
drive italian , kiss french
Anladım teşekkürler. Belki de izlediğim testlerdeki test aracına has bir durumdu. Sizinki olması gerektiği gibi davranıyor demek. N'ye almak çok doğru bir hareket. Aracın kitapçığında bile yazıyor olabilir. Ben de dualogic aracımda çok kısa duraklamalar haricinde hemen N'ye alıyorum.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri