Aynen zincir olayı karışık biraz.Benimde duyduğum ses gelene kadar devam.Ömürlük diye biliyorum.
Aynen zincir olayı karışık biraz.Benimde duyduğum ses gelene kadar devam.Ömürlük diye biliyorum.
ömürlük diye bişi yok son zamanlarda çat diye kopan zincir sorunlarıda baş göstermektedir. Zincirli araçlarda bence 150000 km geçirmemek lazım yada bu km gelmeden önce ses yaparsa hemen değişminin yapılması lazım. Birde bulunduğunuz ilin hava sıcaklılkarına görede herşey olabiliyor.
ömürlük diye bir şey yok arkadaşım aman ha!! vakti zamanı gelince yıl veya km hangisi önce dolarsa değiştirin.siz ya da ben yani profesyonel olmayan kulaklar oradan gelen sesi kolay kolay anlayamayız.Ayrıca ses geldikten sonra şu kadar km daha gider diye bir şey denemez.siz 300 km lik bir yere gidersiniz yolda ses yapar ve kopar..Benim trigerden canım yandı,siz ihmal etmeyin..
Rıfat Bey, ne yazık ki siz olumsuz bir tecrübe yaşamışsınız. Ancak aracınız kaç km.'de idi? Yani şu 5 yıl olayını anlamlı bulmuyorum ben. 160.000 km.'yi bırakın, daha 100.000 km. bile olmamış dizel bir aracın triger zinciri 5 yıl doldu diye hemen gidip değiştirilmesi mi gerekiyor?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri