Alıntı SinanTR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yanlış bildiğim veya yazdığım varsa beni uyarın lütfen.

marş bakımı için çok tecrübeli arkadaşlar ne düşünür bilemiyorum ama ben şahsen bakım olsun diye marş motorunu elletmem dişliyi rulmanı değişseniz bile marş motoru bi dişli ve rulmandan ibaret değil zaten marşın bi anda bozulduğunuda görmedim marşla ilgili sorun yaşayan arkadaş varsa bilgi verirse iyi olur

bide turbo nası temizlenir bilmiyorum ama egr yi de söktürmem ben şahsen ne zaman sorun olunca uyarıyı araç veriyor zaten o zamanda belki temizletmek değil komple bile değiştiririm egr yi.

ısıtma bujiside arıza yapmaya yakın zaten haber veriyor onuda söktürmem

bunların dışında motor yağı,tüm filtreler,mazot pompası kontrolü,yakıt hortumları kontrolü,su hortumları kontrolü,değişmemişse termostat,duruma göre carbon clean ve her bakımda muhakkak aracı lifte kaldırıp ön takım kontrolü,tüm tekerlek bilyeleri kontrolü hatta egsoz lastiklerine kadar baktırmak lazım diye düşünüyorum

bunların haricinde illa zinciri değişeceksem su devirdaimini muhakkak değişirim.
Marş motorunun bilyası bozulmaya başladığında araç zor alır. Sürekli aküyü zorlarsınız akünüzün ömrünü azaltırsınız.

Turbonun kurum bağlayan yağlanana kısımları sprey mazot ve hava ile temizlenip daha iyi çalışmasını ve ömrünün artması sağlanır.

EGR nin preiyodik olarak temizlenmesi yakıt olarak tasasrruf sağladığı gibi aracınızn enkjektör olsun motor olsun ömrünü arttırır. EGR yi komple değiçtirmeniz kurum yapmasını tıkanmasını engelemmeyecektir yeni egr nide belli bir süre sonra tıkanacaktır.

Isıtma büjilerini bence belli km de takım halinde değişmeli.

Siz bunları yaptırmamakla büyük sorunların önünü açarsınız. Zaten çoğu basit olarak yapılabilen şeyler.

Trgier değişiinzde Devirdaim ile yağ pompasıda değişir.