İzmirden manisaya giderken dik yokuslar ve keskin virajlar bulunmaktadir. Manisa taraa da ilcelerden gecilecektir. Yolculuk gece yapilcagi icin cevreyi/dogayi izleme sansi olmamasi nedeniyle en kisa yolu tercih etmenizde fayda var. İyi yolculuklar.
İzmirden manisaya giderken dik yokuslar ve keskin virajlar bulunmaktadir. Manisa taraa da ilcelerden gecilecektir. Yolculuk gece yapilcagi icin cevreyi/dogayi izleme sansi olmamasi nedeniyle en kisa yolu tercih etmenizde fayda var. İyi yolculuklar.
Geçen yıl puntomla ilk uzun yol deneyimimi (edirne-izmir) bu güzergahta edinmiştim. Kaz dağlarına hiç gitmedim ama youtube'de kaz dağlarında seyahat eden birkaç aracın videosunu izleyip vazgeçmiştim. Bir kamyonun arkasına düştüğünüzde sollama şansınız çok az. Diğer yol hem düzgün hem de güzel. Zaten belirlediğiniz rotaya göre de en kısa yol bandırma üzerinden ben olsam bu güzergahı tercih ederdim. Bir ilkbahar ayında gündüz seyahat edecek olsanız diğer rotanın manzarası daha iyi ve daha az sıkıcı bir güzergah olurdu sizin için.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri