Alıntı SinanTR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hocam bunla ilgili diğer konuda uzun uzadıya tartışıldı linea diyenler oldu elysee diyenler oldu

o konuda konu sahibi arkadaş şirket aracı olarak kullanacağı için ben elysee demiştim seriliği için

açıkcası ben şahsi aile içi kullanım için araç alıcaksam ve seçenek olarak sadece bu iki araç varsa linea alırdım nihayetinde hantal falan ama tam bi aile aracı ama şirket için kullanacaksam elysee alır basa basa kullanır şirket zaten max 2-3 sene sonra filo yenilemesine gideceği için bi şekilde altımda gidecek olacağından seçerdim elysee modelini

amma velakin ben aile aracı alıcak olsam ve büyük bi araca ihtiyacım olsa kesinlikle fiat almam tövbe ettim aslında aracımdan üst düzey memnunum fakat fiatın satış şirket ve servis politikaları beni uyuz etti açıkcası tabi şu markayı al diyemem araştırmak gerekiyor uzun uzadıya mesela puntoyu alırken elimdeki parayla alabileceğim yüksek donanım ve fiat yedek parçasının bolluğu insanların fiatı tanıması hatta piyasanın tanınanı oluşundan dolayı tercih ettim paramın tam karşılığı bi araç
c elysee yorumları çok kötü yanından kamyon geçince savruluyor,titriyormuş ayrıca malzemesi çok sert, kliması aşırı yüksek sesli çalışıyormuş falan filan yani kısaca c elysee ve 301'in üstünü direk çizdim artık iyiki puntom var )