Alıntı ykaya1983 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu kazaya göre linea güvenli değil diyorsanız alın size golf kazası.Benim gösterdiğim linkte passat ve linea aynı açıdan kafa kafaya çarpışıyor.Bu iki aracın güvenliğini göstermesi yönünden önemlidir.Başka başka fotoğraflar yüklserseniz insanların kafası karışır.Kaldı linea dediğimiz araç euro n-captan 5 yıldız almış olan puntonun şasisi uzatılarak üretilmiş bir araçtır.Bundan dolayı da kasası güvenlidir.
İbretlik bir trafik kazası!
Lineanin ncap testi yoksa puntodan yola cikip guvenlidir denilemez. Kazanin olus sekli onemlidir dedim. Kafa kafaya kazada once hangisi fren yaptidan, egime, hizdan direksiyon acisina gore hersey degisir.

Fiat'in iddasi olmadigi bir konuda markadan fazla savunmaya gerek yok bence. Ben punto kullaniyorum. Aracimin guvenligi konusunda markanin verecegi garanti degil aracin hissettirdikleri onemli bana gore.

Linea guvenlik oncelikli degil ekonomi oncelikli aractir ve guvenlik seviyesi siniaki araclar kadardir daha ustu degildir.

Benim kaza resmi vermemdeki amac; her aracin limiti vardir. Limit disina cikinca guvenlik konusunda bu sinif araclari guvenligine gore tercih etmemek gerekir.

Saygilarimla.

SM-N910C cihazımdan gönderildi