Mayıs ayından itibaren 2011 model 1,3 Mj mylife evo mu satıp,son kasa 1,5 TDI titanyum x paket fiesta aldım.2013 yeni kasaya kadar olan fiestaları açıkçası çok beğenmiyorum.Benim kullandığım punto evo , orj karartmalı stop ve farları ile 2013 e kadar olan fiestalardan çok yakışıklı idi .Şuan bindiğim son kasanın şekli öncekileri oranlara daha güzel ve led gündüz farları,ESP ve full olamsından gelen bazı öellikleri olmasa sanırım bende almazdım.
Motor olarak 1,4 TDI kullanmadım ama şuanki aracım olan 1,5 TDI ile eski evom arasında ilk kaşkış ve yol tutuşu bakımından açık ara bir fark var.
Ani hızlanmaları ve ESP özelliği sayesinde fiestanın yol tutuşu gayet iyi.Bunun yanında olumsuz olarak yakıt konusunda evodan daha fazla yakıyor .
Bİrde fiestanın en sevmediğim özelliği ki bunu birkaç forumda baya çok dillendi; acil frenin berbatlığı, olur olmadık anda ABS nin devreye girmesi gibi bir sıkıntısı var. Alışana kadar biraz sorun olabiliyor.Bu konuda Evo fiestadan çok çok önde.Şuna emin oldum artık, evonun frenleri fiestadan çok daha güvenli.Aklıma gelenler şimdilik bunlar.