Cevap: İbretlik Alım Satım Hikayesi - Punto 1.3 MJet Tek Kapı 06 Plaka
Burada ekspertizi yapan arkadaşları da kutlamak lazım. Gerçekten tebrikler.. 200tl verip arabaya gelişigüzel bakan yerler var halen başıma da geldi.
Cevap: İbretlik Alım Satım Hikayesi - Punto 1.3 MJet Tek Kapı 06 Plaka
Ekapertiz marmara forumun karsisindaki birmot'ta yapildi. Gercekten hakkini verdiler, en ufak detayina kadar her seyini cikarttilar.
Birakin saticinin yuzu kizarsin bir de bana bir ani anlatti, kendisi de sehir disinda bir yere audi almaya gitmis, galericinin soyledigi disinda arabanin degismedik parcasi yokmus, saglam yeri kalmamis yine de galericiye teklif bile etmemis kendisi audi servisine ekspertizi odemiz, neymis alici odermis.
Bir de bunu ablatirken bana "bilmiyorsan ogren bu isleri diyor" allahtan benim gibi sabirli adama denk geldi. Ifsa etmiyorum ki yine gelsin basina bu sefer basina bir is gelsin diye.
Foruma da guvenim kalmadi acikcasi, mal satarken herkes en iyi benim malim diyor...
Cevap: İbretlik Alım Satım Hikayesi - Punto 1.3 MJet Tek Kapı 06 Plaka
Araç ekspertizinde araçta, satan kişinin dedikleri haricinde birşey çıkarsa (ufak tefer gözden kaçacak şeyler haricinde) aracı satan kişi öder. Ancak şu da varki eğer aracı satan kişinin dediği haricinde araçta birşey çıkıyorsa zaten o kişi expertiz ücretini ödemeye yanaşmayacaktır. Maalesef bu tarz terbiyesiz ahlak yoksunları heryerde karşımıza çıkıyor. Bu arada expertiz yapan yerlerin birçoğu nasıl olsa bağlayıcılığı yok diye özen göstermiyorlar, geçen sene fiat fiorino bir araç aldım araç 26000 km de aracı alırken ekpertize soktum birşey yok dediler ve aracı aldım, aldığım ertesi günü giderken araçtan ıslık sesi geldiğini fark ettim ve direk turbodan şüphelendim ekspertiz yaptığım yere götürdüm dün bişey yok diyen usta bugün turbosunda sıkıntı var dedi .... vs. vs. paran varsa sıfır alacan yoksada Allah yardımcın olsun.