Alıntı yassar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
slm arkadaşlar 3 4 ay önce 1.4 multıair 105 hp olan aracımı aldım arabadan herşeyi ile memnunum yakıtı gidişi harika ozellikleri ile de dolu bir araba ama gel gelelim satmaya kara verdim ihtiyaçtan dolayı..

alırken çabuk satarım diye almıştım yanılmışım 10 gundur 1 kişi bile aramazmı yav .2012 model beyaz koltukları kırmızı herşeyiyle orjınal 37 binde fiyat olarak 36 bin tl yazdım bir kişi msj attı 35 bin verdi oda gelmedi acaba tutulmuyormu yoksa piyasamı durgun fazla fiyatta yazmadım kasko değeri 37500 yardımcı olacak arkadaş var mı acaba neden(
Sezon kışa girdiği için ve otomobil firmalarının cazip yıl sonu kampanyaları sebebiyle satış hususunda biraz sıkıntı yaşayabilirsiniz.Malum sitenin fiyatlarını baz aldığınız zaman aracınızı satmak istiyorsanız piyasadan biraz yüksek kalabilirsiniz.Sebebi aracını satmak isteyen arkadaşlar buradan birbirlerini takip ederken farkında olmadan fiyat balon gibi şişmesine sebep oluyorlar.Benim size tavsiyem aracınızı galerici arkadaşlara gösterin verdikleri fiyatın üzerine 1500 ile 3000 TL üzerinde ilave edip şansınızı satış konusu üzerinde öyle deneyin.Kolay gelsin.