Otomobil camına kafası sıkışan çocuk öldü 23 Kasım 2007
Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa ilçesi'nde 5 yaşındaki bir çocuk otomobilin kapısının camına kafasını sıkıştırması sonucu boğularak hayatını kaybetti.
Alınan bilgiye göre, Sinanpaşa ilçesi Akören Beldesi'nde Sema Nur E. (5), evlerinin önündeki garajda park halinde bulanan dedesi M. E.'ye ait 03 RC 328 plakalı otomobilin içinde oynarken, başını kapı camına sıkıştırdı.
Sema Nur E. olay yerinde boğularak hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
----------HÜRRİYET HABER---------
Önemli bir haber olduğu için "genel" e açtım,Allah herkesin evladını böyle bir felaketten korusun...
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
ewt cok kotu bır durum. cocukları olanlar cok dıkkat etmesı gerekıyor. bende gecenlerde farkettım ne sıkısma ne bısy camlar dırek kapanıyor. durmuyor. .(
Benim camlar sıkıştırmıyor yahu.Bir keresinde trafikte kırmızı ışıkta beklerken zorla mendil satmaya çalışan çocuktan kurtulmak için camı kapadım.İyice uyanık olmuşlar vallaha.Hemen mendili koydu araya ve cam geri açıldı.Ayrıca elimi koyarakta sıkışma testi yaptım,sıkıştırmıyor gerçekten.Ama benim aracım Emotion olduğundan dolayı olabilir bu.Mesela Dynamiclerin sağ ön camını kapatana kadar kumandaya basmanız lazım ve bu da sıkışmaya yol açıyor.Ama Emotionlarda çok az bi süre kumandaya basınca kendisi otomatikman kapandığı için sıkışma olayı olmuyor.Dynamiclerin sol ön camları da az bi süre basınca otomatik kapandığından sol ön camlarında sıkıştırma olmuyor.
Fiat Grande Punto StarJet Emotion 1.4 16V 95Bg
Skydome lar da tehlike arz ediyor sanırım.
Onlar banamısın demeden kapanıyor heralde...
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
dikkatsiz olursak ve cocuklarımızı başı boş bırakırsak tehlike her yerde var masum cocuk allah rahmet eylesin
ben sıkısıyor dıye hatırlıyorum. benım dynmc ama bıdaha bakarım..
Birinde yiğenimin parmağı sıkıştı çocuk saatlerce ağladı...Allah korusun hepsini..
çocukları ön koltuğa oturtmayalım arka koltukta bile emniyet kemerlerini takalım
camlardan uzak tutalım
cocğunu cadde tarafından yürüten anneleri uyaralım ...
şimdilik aklıma gelenler bunlar
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri