Geçmiş olsun. Kapalı garaj mı? Oraya nasıl girmiş? Kapıyı nasıl açabildiğine ben de anlam veremedim.
Arkadaşlar bu sabah evin garajına indiğimde kötü sürprizle karşılaştım. Aracımın şoför kapısını yokladığımda açıldı, tam arka kapı kitliydi. Ön yolcu tarafı kitliydi, yolcunun arka kapısı açık bırakılmıştı. Ama ne tesadüftür ki camlarda kırılma yok kapıda zorlanma yok nasıl açabilirler anlamadım. Polisler bile anlam veremediler. Aracımda değerli bir şey bırakmam ruhsatı bile alırım çalınan sadece torpido da bıraktığım gözlüğüm oldu ve kapıyı açık bıraktığı için yeni akü taktırmak zorunda kaldım. Aracımı park ettiğimde mutlaka camları ve kapıları kontrol ederim. Sadece bir gözlük ve akü ile olayı atlatmış oldum buna da şükür.
Geçmiş olsun. Kapalı garaj mı? Oraya nasıl girmiş? Kapıyı nasıl açabildiğine ben de anlam veremedim.
çok geçmiş olsun.
Sizin için...
AK Sigorta,Axa, Anadolu, Allianz, Mapfre, Sompo Japan, Güneş Sigorta,Orient ,Aviva.
Şah Ata Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti.
selcuk.temiz@sahatasigorta.com
0533 716 33 69
çok geçmiş olsun
çok geçmiş olsun
2001 Ford Focus 1,6
2012 Seat Leon 1,6 tdi cr style
2011 Peugeot 206+ 1,4
2011 Punto Evo fire active 1,4
Çok geçmiş olsun.Allah kimseye yaşatmasın.
Beklenen Şuan Düşünüyorum....
2009 Fiat Grande Punto Fire Fun
2006 Opel Vectra 1.6 essentia
2011 Fiat Grande Punto 1.4 fire active
Geçmiş olsun. Ucuz atlatmışsınız çok şükür.
Sağolun arkadaşlar, Allah kimsenin başına vermesin.
öncelikle çok geçmiş olsun
ama aküye bi anlam veremedim aküyümü çalmışlar kafam karıştı
G.Punto 2008 1,3 m.jet dynamic
Ic aydinlatma acik kalsa da 15 dakika sonra kapaniyor diye biliyorum,
Aku neden bitti?
Geçmiş olsun,arabayi sabit yere parkeden arkadaşlara ucuz yollu (30-35$) kamera tavsiye ederim.hirsizi,çarpanı,çizeni görebilmek ve caydırmak için
Hicbir zorlama olmadan araci acmislarsa eger sklima tek bir sey geliyor kumandanizin araca yolladigi sinyali bulmuslar ve kopyalamislar.
Geçmiş olsun,yakin zamanda yedek anahtar yaptirmiş miydiniz?
Geçmiş olsun
geçmiş olsun
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri