Alıntı servt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bana sorarsan 26 çok az. arkadaşıma getz bakıyoruz adamlar 25 den aşşağıya düşmüyo.bundan önceki arabam getz di 2010 da 16 bine satıp üstüne 6 bin koyup punto almıştım şimdi aynı getzden almak istesem puntomla başa baş olmuş fiyatları. bizim arabaların sınıfında olup da bizimkiler kadar ölü fiyata giden yok.Kendi forumumuz da bile araçlarımızı öldüm fiyatına satmamızı istiyorlar.B sınıfı araçların fiyatına malum siteden bakın bakalım ''pert yada perte'' yakın araçların dışında 30 binden aşağıya satan var mı.BAzı arkadaşlar fiyatlar konusunda bana katılmya bilir ama bizim arçlar ederinin çok altında satılıyor maalesef. Bütün araçların fiyatları bu kadar şişirilmiş olmasına rağmen bizimkilerin yerlerde sürünmesi çok ilginç
+++ aynen katılıyorum. Bugün 1995-2000 arası Hyundai Accent 1.5 GLS (en full donanım) araç fiyatlarına bir maslahata binaen baktım adamlar uçmuş 1997 model 200.000 km.'yi devirmiş boyası kazası belli olmayan arabalara 17-18.000 tl para istiyorlar. Ya bunlar çıldırmış olmalı ya da biz elimizdekinin kıymetinden bihaberiz.