........
Arkadaslar aracimizi umraniye katli isparkina park ettim.Geldigimde aracimin tavaninda biri ziplamis cokertimis kaputumunda bir kismi boyleydi.Zabitlar tutulda pazartesi heyetler inceliycek sizde dikkat edin arkadaslar.
........
...........
Geçmiş olsun kamera yok dmi
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
Kameralar var ama bazilari gizli kameraymis ne olursa olsun arabamin hesabini heyete sorucam tavanim iptal kaputumun yarisi iptal
Bi insan neden arabanin tavanina cikarki alla allaa... Arabanizda sticker vs. Varmi?
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
Yok sade bisekilde araba okadar arab icersinde arabam gitti gittigine uzuluyorumda encok yani koruyup kollamak icin girdigim herzaman bu otoparkta sokaktan beter hale gelmesi
Geçmiş olsun umarım zararınız telafi edilir.
Hep aklıma geliyor, benim araçta skydome var, kansızın biri taş atacak diye ödüm patlıyor.
Büyük geşmiş olsun.
Arkadaslar guvensiz yerlere park etmeyelim sanki masrafimi odese nolcak oc dosememe kadar inmis neyapicam simdi
geçmiş olsun
geçmiş olsun kardeşim
Çok sagolun arkadaslar bu 3uncu puntom yagmurda bile dikkat edin.
söyleyecek laf bulamıyorum üzüldüm çok geçmiş olsun
gerçi eski aracımda aynısı evimin otopakında başımagelmişti güneş yanığı vardı yen, boyatmıştım çocuklar hoplaya zıplaya mahvetmişti tavanı
G.Punto 2008 1,3 m.jet dynamic
Insanlıktan nasibini almamış Yaratıklar.
geçmiş olsun benim nacizane tavsiyem yaptırmaya kalkmayın satarken kimseye inandıramazsınız takla atmış derler baya fiyat kırarlar..
Çok geçmiş olsun hangi ruh hastası/hastaları bunu yapar.
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
maslak atatürk oto sanayide mtc oto var oraya gidin. çekerek hallederler. piyasanın en iyilerinden. benim aracımda da çamurlukta göçük vardı onu yaptırırken o vesile ile tanıştık. sahibide çok iyi bir insan.
Konu cemyk tarafından (14/09/2015 Saat 09:20 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri