alican arkadaşa katılıyorum açıklama yapılsın karımızı verelim nerdeyse orayada gelirz geliriz problem değil
sabredın arkadaşlar sabredın daha ucuza gelıcek ne acelenın varkıne pıyasa bıraz daha canlansın..
hadi arkadaşlar sabırsızlıkla bekliyoruz cevabınızı![]()
Sadece tek fara uyguladım. Fazla özenmedim, ama idare eder sanırımBu arada araçların tekini forumdaki garajtan yürüttüm sanırım
![]()
terminatorun gözlerine benzemişler, bizim farlar bunlardan daha güzel yakışıyor arabamıza arkadaşlar
bencede ama sıyah bence daha farklı gozukur
ŜĘŔĎÅŖ
bence bu yeni farların asıl gösterişi gece belli olur. çünkü dikkat ettiğim kadarıyla bu farların park lambaları angel gibi tasarlanmış ve de karanlık havalarda bu özellik arabamıza çok daha estetik ve çekici bir görünüm kazandıracaktır.
***Yetkili birinden ayrıntılı bilgi istiyoruz...
anlamadığım bir şey var konu açılıyo haber bekliyoruz diyoruz alıcaz diyoruz ses seda yok eğer cevap verilmiyicekse konu neden açıldı
benimde anlayamadıgım bi konu var.konuyu acan arkadasla ilgilenen arkadas farklı galiba.sahsen benim aklım epey karıstı.sefa kardesime katılıyorum.sizde bize hak verin sabırsızlıkla bekliyoruz farları..
merhaba arkadaşlar. uzun bir süredir foruma bakamadım ve yazamadım kusura bakmayın.
dediğim gibi daha kesin birşey yok ne tarih ne de fiyat açısından. daha ürünün son hali bile şeklini almadı. mesela çok siyah dediğinz farlara biraz daha krom yerler eklenebilir yani biraz daha değiştirilecek. ürünler taiwanda yapılıor ve tamamen ankara fiat Kartaştan yetkilileri tarafından çıkan bir fikirdir talep ve istekler üzerine. diğer arkadaş nereden bu farları temin ediyor bilmiyorum belki benzeri, belki aynısı. şunu da söyleyim, diğer arkadaşa ne iftira atıyorum ne de birşeyler ima ediyorum. belki kartaş bu projeyi bi yerlerden aldı ve bana bizim tasarımımız dedi.
Multijet Emotion 1.3 16V 90Bg.
ister kartaş bu projeyi bir yerden almş olsun,ister ahmet veya mehmetin fikri olsun ben bu farları istiyorum kardeşim![]()
güncel...
arkadaşlar nooldu bizim farlar yaa![]()
arkadaslar farlar gume gıttı galıba ok bellı bı sekıl cızılmıs demekkı war bole bısy beklıyoruz barı soleyın bunlar h4 mu yoksa h7 mı xenon alacam wala bılmıyorum ne alacagımı h4 ıse sımdıden alıp kullanayım ama 7 ıse sonrada alabılırım
ŜĘŔĎÅŖ
bence 350den asagı olmaz olursa bende düşünebilirm
tabi gelirse
Konu Linos tarafından (23/12/2007 Saat 19:42 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood! (Lütfen forum kurallarını okuyalım!!!)
haber yokmu ???????????????????
haber hala yok. Kartaş biraz yavaş çalışıyor bu konuda. bakalım bekliyoruz hala.
Multijet Emotion 1.3 16V 90Bg.
ben size söyliyim 450 den aşağı olursa ben kolumu keserim daha orjinal farın bi tanesi 270 ytl gerisini siz düşünün
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri