açık renk arabalarda siyah,diğerlerinde krom güzel gider sanırım.
beyaza siyah süper olmuş,diğerlerini beğenmedim...
açık renk arabalarda siyah,diğerlerinde krom güzel gider sanırım.
beyaza siyah süper olmuş,diğerlerini beğenmedim...
arkadaşlar siyahtan bende istiyorum listeye 2. isim olarak ekleyebilirsiniz bence benim araba kara yılan gibi olacak siyah farla bende onu istiyorum :D:D:D:D
biran önce gelmesini istiyorum valla görünce heycanlandım nezamandır bekliyorum yafff
walla bizde sefayla ozelden arkadasla konustuk.bir siyah bir beyaz siparis verdik.ama kimse kusura bakmasın taktıgım ampuller 100 ytl iken 1cift mercekli far 200-250 ytl imkansız olamaz!!! minimum 1000ytl fiyat veriyorum.zaten emrede bilir: 1yıldır kendimizi mercekli far için hazırlıyoruz..
ee kesn tarih yokmu fiyat yokmu çok önemli konu bu ne zaman takıcaz arabamıza:D
bende krom olanından istiyorum arkadaşlar. 3. sıraya da beni yazın. fiyatlar belli olunca kesin bir fiyat verirseniz çok daha güzel olur. ama en azından 250-300 arası almayacağı kesin. ama 1000 ytl de olmaz heralde :D ben bu farlara maksimum 400, taş çatlasın 500 ytl verebilirim :D güzel haberlerinizi bekliyoruz arkadaşlar...
bende alırım krom olanını ama fiyat çok önemli tabiii
wala gercektende fıyat cok onemlı eger konusulan ıyatlarda ıse benı de yzın sıyah olandan ıstıyorum.bırde bısy sorayım bunların ampullerı deısık oldugu ıcın xenon bunlara h7 mı takılacak bızım sımdı kullandklarımız tek ampul oldugu ıcın h4 ama bunların sınyal ıle beraber 3 tane war yanılmıyorsam h7 kullanılması lazım yanı hem kısa hem uzun ıcın 2 adet xenon alınması lazım yanı toplam 1000 ytl masraf kesın olacak
benim gp de zaten şu an h4 xenon var, bu ampulleri yeni farlarımda kullanamıcak mıyım???
evet beyler bağlantıda olduğum bir tanıdık firmayla görüştüm onlarda bu farlardan varmış isteyen varsa en geç 2 haftada getirtebiliriz saygılarımla...
Arkadaşlar bende xenon için mercekli far bekleyenlerden biriyim. Ama taiwan malı bi farın istegimi karşılayacağını düşünmüyorum. Bir cok firma uzak doguda üretimni yaptırıyor kendi ürünlerinin fakat bu fiatın tasarladığı birşey diil mutlaka problemler olacaktır. Tabi ürünü görmeden kötülemek de haksızlık olur. Ummamakla birlikte kullanışlı bi ürün olmasını dilerim. Fiyat konusuna gelince alternatifsiz bir ürün 800 ytl civarı olacağını düşünüyorum. Mercekli farı bekleyen bi çok insan var alıcısı da olacaktır bu fiyata. Benim için 500 ytl ve üzeri pahalıdır mercekli far için. Fakat alıcak olsam krom olanı tercih ederdim siyah olan bizim arabalar için abartılı. Umarım alacak olan arkadaşlar memnun kalırlar ve yaptırıp ithal eden arkadaşlar da hüsrana uğramazlar.
Arkadaşlar egzotik kırmızı için krom ve siyah farı fatoşlayacak bir arkadaş yok mu yahu?
beyler farlar 600 ytl isteyen varsa bana burdan ulaşın...
xenon kac ıstıyor bunlar h4 mu h7 mı?¿
adaşım ben istiyorum ama detaylı bi şekilde anlatırsan sevinirim. son durum nedir, nerede taktırabiliriz, kargo ücreti falan naıl olacak,600 ytl nin içine herşey dahil midir, herhangi bir araçta test edildimive ne gibi bir sonuç çıktı vs...
önce detaylı olarak sen ve diğer yetkili arkadaşlar ayrıntılı bir açıklama yapsın,ondan sonra kesin kararımızı söyleyeyim. her durum biz kullanıcıları tatmin edici nitelikte olursa 600 ytl için biraz dişimi sıkabilirim. ama dediğim gibi önce detaylı bir açıklama bekliyorum...
gerçekten güzel ama siyah fazla güzel olmamış beyaz 10 numara bana kalırsa gp orjinal farda harika bir tasarım
biri alsında taktırsın görelim , beğenirsek bizde alırız :D
bu arada mercekli far olunca çamurlu havalarda sıkıntı yaratmaz inşallah. malum bizde far yıkama yok .