bu mercekli far yapımını türkiyede de yapan firmalar varmış geçen bi passat farı aldık 130ytl hemde ateş ediodu. o yeri bulup gptr olarak ürettirebiliriz
bu mercekli far yapımını türkiyede de yapan firmalar varmış geçen bi passat farı aldık 130ytl hemde ateş ediodu. o yeri bulup gptr olarak ürettirebiliriz
Ateş eden far nasıl oluyor abi ya? :D
çakar far olayıdır sanırım... cidden artık su cıksında alalım...
not: bu farları satan arkadas warsa benle ırtıbata gecebılır. 1 takım alabılırım.
koptum valla okurken ateş etmiyor bence adu ket yapıyor allah canınzı almasın:D:D:D:D
Ali abi kusura bakma cahilliğime ver işte.Valla Ankaralı olmama rağmen nasıl bilemedim kendime de kızıyorum şimdi.Sen özelden yaz en iyisi abi bana bunun ne olduğunu...
bence kafada 350 olur yınede verırımmm
İtalya satış fiyatı 350 euro
290€
ya orda 290 euro ahmet. buraya gelsın nası degısıor fıyat ınanamazın .) kargo ve gumruk... hanı bırı taylanddan getırıyordu ? nooldu olmadı sanırım ? ben yazın ıns. maca gıdebılırsem taylanda kamptan kacıp gp farı arıcam tayland sokaklarında .)))
Kartaş'a bu hafta içinde sordum taş çatlasa 350 ytl olur dedi. Taiwandan bi parti mal gelmiş ama ufak bir yerde uyumsuzluk oldugu için geri gönderilmiş. 3-4 haftayı bulur dedi yenilerinin gelmesi maalesef...
hadı bakalım hayırlısı ıns merakla beklıyoruz...
O zaman desenize bizim farlar en geç Mart ayında GP'lerimizde boy gösterecek :) Taş çatlasa 350 ytl diyolarsa bence fiyatlar çok çok uygun. Gelir gelmez taktırırım walla...
Tayvan'a da giden geri gelmiyor mübarek :) Ne oldu hayırlı haberler var mı..?
Tamam fatih bizde merakla bekliyoruz güzel haberlerini. geçen gün ben bi arıza için gitmiştim kartaş'a ordan bi kaç ustaya sordum bilginiz var mı ne oldu ne bitti fln diye, geçenlerde bi gp ye takıp denediklerini ama bazı eksikliklerin olduğunu söylediler. ne kadar doğru bilmiorum. benim tahminlerime göre yaz aylarına mercekli farlarımızla girecekmişiz gibi geliyor :)
valla yaza dogru gelecek sanırım ama simdi istiyorsan...
https://forum.grandepuntotr.com/gors...me-zamani.html linkline bakabilirsin
Biliyorum,bu konuyuda takip etmiştim ama bunun yerine yaza kadar beklemeyi daha uygun görüyorum. Yanlış anlaşılmasın tamamen DUYGUSAL :D