skodayı beğeniyorum lakin cam tavansız ve hız sabitleme olmayan 1,2tsi skoda (lpgde takılamıyor kimse tsi az yakıyor demesin yoğun tarfikde 8lt garanti) cam tavansız 47.000 tl cam tavanla 50.000 tlye dayanıyor ve cam tavan için ise kasıma gün veriyorlar.
Ev isi olmasiydi I20 için elite 1.4 otomatik dusunuyordum ben de. Siz dedikten sonra bi hevesle rapid aklima geldi Sizin icinize sindiyse sorun yok hocam. Allah daha iyileri nasip eder inşallah. Tekrardan hayırlı olsun.
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com
Yer imleri