Beni ne arayıp ne sordular ne de hediye gönderdiler halbuki mesajda göndermiştim nasıl oluyor bu iş anlamadım FIAT'ı grande almakla iflastan kurtulmasına yardımcı oluyoruz ama ilgi yönünden zayıf kalıyolar
Printable View
Beni ne arayıp ne sordular ne de hediye gönderdiler halbuki mesajda göndermiştim nasıl oluyor bu iş anlamadım FIAT'ı grande almakla iflastan kurtulmasına yardımcı oluyoruz ama ilgi yönünden zayıf kalıyolar
Dün gönderdiğim mesajdan sonra beni de aradılar bugün. Size bir gönderimiz olacak, adresinizi teyit edelim dediler. Ben de pek ilgilenmez göründüm :icon_lol: ve şu mp3-çalar ile ilgili ne yaptınız diye sordum, bu cihaz yakışmıyor 10 bin GP sahibine, millet 150 parça bulunan bir CD'de 105. parçayı dinlemek isterse ne yapacak dedim:icon_eek: Konuyu ilgili birime aktardıklarını ama cihazla ilgili bir değişim istersem ücret karşılığı olacağını, vs.vs.
Beni mutlaka arayın dedim eve ajandayla takvim yollamışlar bu ne yaaa.
bugün sabahın köründe yurt içi kargo aradı adres istedi iş yeri adresini verdi pazartesi ulaştırırız dediler büyük ihtimalle fıat gönderdi bekliyorum bakalım
mrb bu mesajı bu konunun ilk sayfasında mTk arkadaş https://www.tofas.com.tr/emesaj3.html vermiş buraya gönderdim. Daha henüz gelmedi hediyeler ama kargodan beklediğim bu zamanlarda hiç bir şey yok büyük ihtimalle fıat gönderdi kargoyu. mesajımda çalışmalarında başarılar diledim ayrıca bu hediyeleri kimine gönderip kimine göndermediklerini yazdım bu durumun fıata yakışmadığını belirttim ayrıca fıata olan ön yargımın bu arabayı alınca değiştini yazdım ve ilgilenmelerini istedim (hatırlayabildiklerim bunlar çünkü bir kaç gün oldu mesaj yazalı)
yamtar00 abi verdiğin linke bilgilerimi ve mesajımı yazdım göndere tıklar tıklamaz browser kapandı ;=)) işallah gitmiştir. teşekkürler.
günaydın arkadaşar
Pazartesi günü fiat'a yazı yazdım çarşamba günü aksam eve gittiğimde kapıda kargocuların notu vardı. bu gun kargoya gidip alacağım. içeriğini aldıktan sonra bildiririm sizlere
ne arayan soran, nede kargocu var ortada. iki kere hem şikayet hemde dileklerim kısmına yazı yazdım galiba bir kere daha denemem gerekecek gibi gözüküyor :)
banada masa takvimi bide ajanda yollamışlar.. hani bizim atkılarımız, kemerlerimiz yaa...
kendi yazıdıım yazının bir örneği umarım iş görür.
bir çok grande punto sahibine gönderilen ufak hediyeler jestler duymaktayım..Moderatörü olduğum www.grandepuntotr.com sitesinde paylaşılan bilgiler ışığında ben de bu konuda şikayetimi bildirmek istedim.Bu tür uygulamalar kimilerine yapılırken kimileri unutulursa etkisi negatif yönde de olabilir.Bu konuda bir standart oluşturmanızı ve tüm fiat ve grande punto araç sahiplerine bu jesti yapmanızı öneririm..Ben unutulanlardanım ancak önemli olan size bu konuda ki önerimdir.Çünkü sitemizde bu konudaki şikayetler sıklıkla dile getirilmekte ve size de yansıtılmaktadır.saygılar Emre Ayvaz
umarım işe yarar ben de yazdım ama ne arayan ne soran.. :confused:
Atkı matkı kalmadı bitti, artık ajanda/not defteri karışımı birşey ve takvim geliyor. Ajanda da fena diil gerçi :icon_lol:
Artık yaza doğru bi atraksiyon yapalım da, t-shirt, şapka, plaj havlusu falan göndersinler :icon_razz:
01-02-07 tarihinde saat:19:25 arandım fiat tarafından mesajım alınmış ve ilgili makamlara iletilmiş benden şasi numaramı ve aracın kendi adıma kayıtlı olup olmadığını sordu o kadar. galiba bi gelişme var...
dun akşam kargoyu teslim aldım. artık hepinizin bildiği gibi Ajanda ve takvim geldi.
Abi sanırım adamlara gına geldi ki artık aramadan direk yolluyorlar hediyeleri. Bu GP ciler mevzuya uyandı diiye düşünüyolardır heralde.