bu sabah bana donduler plakamı sordular werdim bilgileri bakalım beklemedeyim :)
Printable View
bu sabah bana donduler plakamı sordular werdim bilgileri bakalım beklemedeyim :)
Arkadaşlar buradaki amaç elbetteki avantadan bi kaşkol, cüzdan vs kazanmak değil. Çok şükür ihtiyacımda yok. Eminimki buradaki kimsenin yok. Ama Fiatın bu yaptığı ayıp, kimse burada birbirinden üstün değil, göndereceklerse herkese göndersinler ben bunu belirtmeye çalıştım yoksa cüzdan kimin umurunda kemer kimin umurunda..
Çifte standart çok ayıp,bende mailde bunu dile getirdim...
Bende yazdım.Gelir galiba,herhalde ,sanırsam,...
kesin heralde yazmışsındır Ramo
örnek bi yazı werin de ben de yaziim yaw :)
ben yazdıktan sonra gönderecekse hiç göndermesin
ozzy teşekkürler yazını okuduktan sonra hemen e mail yazdım 20 dakika sonra fiat arandım dosya actılar hediyemi ivedilikle göndereceklerini yazdılar.
:banned:
işta gp dayanışması bu olmalı 8C
hediyeleri alınca yeniden yazarımmm.
ozzy büyüksün8P 8S
sevgili gp pilotlar servislerimiz ve bayilerimiz kötü olabilir ( para delikanlıyı bozar) ama fiat müşteri temsilcilikleri çok duyarlı.bence hemen yazın
kazasız belasız günler dilerim.
ben yazmadım yahu siz yazın bana da göndersinler ayıp unutulmayım buralarda..
Bende ağır yazdım galiba benide ne arayan nede soran var. Zaten söylemiştim çok ağır yazıcam diye.
hafif yazdım ama arayan soran olmadı
baktılar gönderdikçe mail geliyo bıraktılar :D
Ben hediye olarak garanti uzatma talep ettim acaba oyüzden mi aramıyolar. :D
Ben bu sabah 10.30 da mail attım. Niye boyle yapıyoruz bazılarına gönderip bazılara göndermiyormusunuz yakışıyormu size gibilerinden bir seyler yazdım.
Saat 13.00 de geri döndüler. Hediye talebimizi aldık değerlendirildikten sonra hediyeniz kurye aracılığıyla ulaştırılacaktır dediler.
Bende sisteminiz neden bu şekilde işliyor, illaki istemekli lazım dedim, yeni araç alanlar kayıt işlem sırasına göre aranıp hediyeler yollanıyor, şikayetinizi ilgili yerlere iletecez dediler. Bende tesekkür ettim...
yazdık bakalım nolcek? :p
3 gün önce yazmıştım Fiat'a! Ancak beni ne aradılar ne sordular! Bugün eve kargo gelmiş. Bir adet defterle, bir adet ajanda göndermişler! Nasıl bir şey henüz görmedim! Akşam eve gidince resimlerini çeker buraya koyarım...;)
Demek ki illa tırmalamak gerekiyormuş arkadaşların nezaketen bir şeyler göndermesi için...:rolleyes: