Alıntı ykaya1983 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu kadar bir sorunda hemen arabayı sat deniyorsa vay halimize.Aracı babanıza vermezden önce ufak sorunları olduğu için babanızın sert kullanımında da sorunlar nüksetmiş olabilir.Ki babanızda olsa bile saydığınız sorunların hiçbiri halledilemeyecek ya da ağır külfetli sorunlar değil.bir miktar para harcadığınızda eski performansına gelir aracınız.Kaportaya ve motora birşey olmadıktan sonra koltukmuş,plastikmiş,hortummmuş vs hepsi değişerek eski orjinal haline gelebilen parçalar.
Dogru tabi abi duzelmiycek seyler degil bunlar. Hatta 2.5 saatlik temizlik ugrasim sonunda arabam yine bomba gecen p.o ya ugradim yakiti shell haricinde hicbiryerden almam bu arada sigara almaya girdim adamin teki geldi baktim arabaya bakip duruyo evet dayi birime mi benzettin falan dedim ya bu araba cok guzel duruyor bizdede var aynisi ama bu cok guzel maasallah kac model bu falan diye muhabbeti bayaa ilerletti 2011 dedim kac bindedir abi sence bu arac diye sordum icine bindi bakti etti 50-60 bin dir en fazla dedi 117.000 km oldugunu soyleyince adamin gozler bi acildi bana sarilcak falan sandim )