Ben 2009 da aldım 65.000 km kullandım 1.6 multijet dynamic 120 hp idi benim arabam şehir içinde yazın 7.5 kışın 8.5 lt yakıyordu ama hiç kasmıyordum ekonomik kullanim diye bakımları bana kalırsa pahalı yukarda arkadaşlar demişler yan sanayi parçası yok falan diye ondan olabilir yağ değişimi dahil 600 tlden aşağı bakım ücreti yok bu aracın ayrıca triger kayışı mevcut punto gibi zincir değil şehirler arası yakıtına gelince ben 6.5 yakıyordur 140-150 km hızla niye sattın derseniz çözülemeyen bir soğutma suyu eksiltme problemi vardı radyatör vs değiştim sonra sattım çünkü hararet yapıp yolda bıraktı ayrıca iç mekan kaliteside ahım şahım değil benim arabamda sağ ön koltuk oynuyordu piyasası kötü 32.000 tlye sattım 2013 yılında galeri 24.000 tl verdi iyi özelliklerine gelince insana güven veriyor hızı kesinlikle hissettirmiyor güçlü bir motoru var piyasadaki diğer dizel motorlardan daha seri ben çok rahat şekilde 195-200 bandında çıkıyordu parasına göre alınabilir bir araç 35-38 bin tl bandında alınabilecek bir araç ama daha fazlası kesinlikle etmez alınıyorsa emotion modeli alınmalı 2008-2009 model daha mantıklı fiyatı makul bir de 105 hp olanını alın eğer dizel istiyorsanız 120 hp olanda dpf var ilerde sıkıntı yaratabilecek bir parça
Yer imleri