Aslında benimde aklımda yoktu satmak. Öylesine koydum internete. 2. gün gitti Hayalim hep Golf Tsi a binmekti. Eğer bütçemi toparlarsam Golf VI Tsi düşünüyorum
Jant lastiğimi ve tesisatımı aldım üstünden Düşünen varsa sıfır ayarında Fifteen52 jant ve Petlas lastikler var. 1350 liraya vericem
jant lastikleri aldıysan iyi etmişsin ben onlarla birlikte sattın sandım hayırlısı bakalım inşallah temiz bişey bulabilirsin.
Beklenen Şuan Düşünüyorum....
2009 Fiat Grande Punto Fire Fun
2006 Opel Vectra 1.6 essentia
2011 Fiat Grande Punto 1.4 fire active
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com
Yer imleri