Alıntı acs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşa bende katılıyorum bencede alma.Neden dersen:2009 model sıfır aldım 500 km de karda spin attım sağ ön z rot değişti.Daha sonra iki defa daha değişti.Virajlı yolda biraz hız yapayım dedim amörtisörler vurma yaptı amörtisörler takozları değişti.Altı çok alçak hiç anlamadığının anda altı vuruyor.Aracım şu an 30 bin km de şanzıman üzerinde yağ var.Elektrikli direksiyon iyi ama kullanması biraz dertli.Yeni LPG taktırdım 1500 km oldu motor titremesi başladı.Ayrıca amortisörler çok sert çok sarsıntılı.Aşırı yol sesi alıyor.Fire active alırsanız 8v hız yapamazsın.Arka kapıları herkez kolay kolay açamıyor.City arızası da fazla oluyor,bende şimdilik yok.
Ama yol tutuşu çok iyi.Kullanımı rahat.Isıtma soğutma çok iyi.ABS çok iyi.
Şunuda belirtelim aracı çok zorladı diyebilirim.
Özelliklerine göre piyasa fiyatı düşük.
Aracı nerede kullanacağını önemli.
Karar senin bunlar benim görüşlerim.
Ne alırsan al hayırlı olsun şimdiden.
Fiat parası kadar arabadır. Kronik problemleri baş ağrıtmayan araç yoktur üstünde sorunlu bir kullanıcı varken. Altınızdaki araç ferrari değil 77hp punto. Zor koşullar altında aracın sınırlarını aşarak adrenalin yaşamak isteyenler kesinlikle bu araçtan uzak durmalı. Çekirdek aile tipinin gündelik ihtiyaçları için fazlasıyla yeterli olabilecek donanıma sahip. Ben bir yılı aşkın süredir kullanıyorum. Lpg ile 1 haftada 3.000 km yaptım yalnızca gaz aldım. Totalde ise 6.000 km oldu hiçbir sorun yok Maşallahı var. Aracı iyi tanıyıp üreticisinin önerdiği koşullarda kullanıldığı sürece kesinlikle sorun olmaz. City arızası çıksa bile servisler ücretsiz değiştiriyor. Bu süreci tüketicinin lehine olacak şekilde hukuk yolu kullanıldı ve gerekli dökümanlar fazlasıyla mevcut forumda.