egr yada gaz kelebeği olabilir bende de ilk çalıştırmada oluyordu gaz kelebeğini temizlettim şuan sorun yok
iyi günler abilerim . aracımın gaz pedalını boş viteste sabit tutunca 3300 3500 arası gidip geliyor . https://www.youtube.com/watch?v=-xXsyVOAAx4 videodaki audi gibi oluyor devir dalgalanması .
bir de boş viteste 20 30 km hızla gidince rölantide yokuş inerken devir birden 500 e kesip 1200 e çıkıp 1000 1200 arası gidip normale dönüyor bi 2 saniye sonra bidaha oluyor kesme artma . bu dalgalanma videodaki 1.25 saniyesinde ki hız gibi oluyor .sorun nedir yazılımı resetlemek mi gerekir egr midir ? saygılar
Konu car_audio96 tarafından (10/01/2015 Saat 20:13 ) değiştirilmiştir.
ÖLÜM Gaz PedaLına Basan Ayakta,
HAYAT Direksiyonu Tutan KoLLardadır. Bunun EgLencesi ise;
ÖLümüne Basıp Hayata Tutunmaktır .
egr yada gaz kelebeği olabilir bende de ilk çalıştırmada oluyordu gaz kelebeğini temizlettim şuan sorun yok
arkadaşlar konunun yerini buldum.bügün cok ilginç bir durumla karşılaştım aracım grande punto multijet.100 kilometre hızla giderken aracı boşa atıyorum rolati 800 devire iniyor 60 kilometreye düşünce hızım devir birden 1000 devire cıkıyor.durunca ise devir tekrar 800 devire düiüyor.vites boşta hızlanırken 20 km yi gecince ise 800 devir olan rolanti 1000 devire cıkıyor 60 km yi gecince tekrar 800 devire iniyor.başına gelen arkadaş varmı
carbon cleanır yaptırın düzelir.
dün depoya würt marka enjektör temizleyi koydum.25 bim km önce serviste carbon cleanır yaptırmıştım.ama sanki yakıtla bir alakası yok ya arac hava alıyor yada programında bir hata oluştu cünkü aküyü söktakmıştım 2 gün önce yada arac yavaşlayınca elektirikli direksiyon icin devir artıyor ama cok merak edyorum neden bunu yapıyor hic dikkat eden olmadı ki
Araç euro 4 motor mu ? Bendede aynı sorun var gezmediğim usta kalmadı herkes birşeyler söyledi en son ero servis erhan ustada kontrol ettı herhangi bir sorun yok rölanti oynaması normal euro 4 motorlarda içiniz rahat olabilir
bügün motoru kontrol ederken hava filitresi kapagının civaları yalama oldugunu gördüm.hava filitre kapagı biraz acık kalıyor, boşta giderken devir artması bundan olabilirmi diye düşünüyorum.bütün bakımlerı serviste yapıldı ama nasıl yalama yaptılar anlamadım.arac grande punto 2007 model mültijet .nerden alıyoruz euro 4 oldugunu. 2 gün önce aküyü söküp taktım acaba bndan da olabilir mi.yarın servise gidicem ve hava filitre kapagını onlara hediye edicem
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri