Alıntı discrepancy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Biz demekki bu az sayıdaki otomobillerden yakalamışısz son an 75 liğin fiyatı güzel sizteden baktığım kadarıyla ek paket almamışsanız 1750 indirmişler. Dediğim gibi bize yaklaşık 2500 indirdiler ama 500 ü öğretmen indirimi 250 side sanırım bayi insiyatifiydi. Bayi insiyatifi dememin sebebi 2 arabayı almış gibi olmamızdan kaynaklanıyor çünkü 15 gün önce bir arkadaş ordan araba almıştı, onda ek indirim uygulamışlardı bayi insiyatifi olarak , aylık kota doldurumu fazlası olarak bizde aynısını isteyince bizede aynısını uygulamışlardı. Galiba bir bayı aynı ay içinde aynı modelden 10 tane satınca aylık kotasını dolduruyor, diğer otomobillerden kar payı alma insiyatifine kalıyor, bizim arkadaştan 15 gün önceden bu payı almayınca bizde bizdende almamasını rica edince bizden de almamıştı.

Bu arada ek paket düşünüyormusunuz
ek paket işine gelince biz paket yükletmiyoruz önceden sipariş vermeniz lazım falan diyorlar yani şimdi konfor paket istesem içinde paket yüklü araba bulmaları gerekiyormuş pek bişiy anlamadım ..yani herşey internet sayfalarında görüldügü gibi diil yani ben şu renk şu araba istiyorum şu paketi yükleteyi verin olmuyor.onlarda ne varsa onu talep etmek durumunda kalıyorsunuz...mesela 90 hp dinamik için 2.5 ay bekle özel yaptıralım dediler.. bakalım bide peugeot 207 baktım iyice kafam karıştı kararımı verip 75 hp dinamik alabilirim sanırım birkaç gün daha bekliycem....