Yıl sonunda üretim başlayacak, 2016 tüm dünyada satışta, %70 yerli, 520 milyon $ yatırım, HB ve SW modellerinin tanıtımı önünüzdeki yıl Cenevre Otomobil Fuarı’nda gerçekleşecek...
İşte Türkiye'nin en yerli otomobili - Hürriyet Ekonomi
Yıl sonunda üretim başlayacak, 2016 tüm dünyada satışta, %70 yerli, 520 milyon $ yatırım, HB ve SW modellerinin tanıtımı önünüzdeki yıl Cenevre Otomobil Fuarı’nda gerçekleşecek...
İşte Türkiye'nin en yerli otomobili - Hürriyet Ekonomi
Konu ASerifoglu tarafından (24/08/2015 Saat 09:44 ) değiştirilmiştir.
BeşiktAŞK
2007 Grande Punto Dynamic
güzel hatlara sahip.
Fiat agea diilmi mi nasıl yerli otomobil kafam karıştı noluyo la burda![]()
2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz
Punto Forum - www.grandepuntotr.com
2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz
Punto Forum - www.grandepuntotr.com
Autoshow da dışından gördük içini daha yapmamışlar göstermediler
Bizimkiler hemen taksi yapar bunu ;-)
Bol keseden birşeyler sallanmış yine. Umarım herşey dedikleri gibi olur ve en önemlisi bizim için bir otomobil olurda, hah iste buda bizim aracımız deriz. ( Ki buna hiç inanmıyorum, umarım ben yanılırım )
HB versiyonunu daha merakla bekliyorum açıkcası...
BeşiktAŞK
adı niye yabancı?
kartal doğan serçe murat şahin
??? Agea ???
Gayet normal yabancı olması. O işler öyle kolay mı. Her ne kadar yerli otomobil türküleri tutturulsada uzaktan yakından alakası yok kanaatimce. Yine motor ordan, sase burdan, kablo şurdan... Veyahut tamami ile italyan fiat malı her ne ise, topla burda parçaları sonra ne oldu; aa bak türkiyedeki fabrikanın kapısından çıkıyor, al sana yerli üretim arabaNe ürettin ki sen diye sorarlar adama bir kere. Kaç yıllık ar-ge çalışman var, ür-ge ? Ne yaptın ki...
Onun bunun taşeronluğunu yapmaktan başka birşey değil benim gözümde, ucuz işçilik, 2. 3. sınıf ülke mantığı...
BeşiktAŞK
Tofaş CEO’su Cengiz Eroldu; " Biz Türk mühendislerle Türk tüketicilerin beklentisi doğrultusunda ilk kez bir otomobil geliştirdik. Daha önce ürettiğimiz modeller yurtdışında tasarlanan veya mevcut bir araçtan devşirilen otomobillerdi. Bu otomobil tamamen Türk mühendislerin ve Türklerin eseri. Motor ve şanzıman dışında yerlilik oranı yüzde 70’lere ulaştı. Artistik tasarımına da katkımız büyük. "
Dodge Dart... Bir göz atın bakalım tanıdık gelecek mi
Hangi Türk tükecilere sormuşlar acabaBen ne servislerde böyle bir soru ile karşılastım, ne sosyal medya platformlarında, ne de yazılı veya görsel medyada. En başta dediğim gibi bol keseden atmaca...
BeşiktAŞK
göğsün teybi saran kısmı doğan slx gibi olmuş
Eklenti 32006
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri