Sisler önünü görmek için değil zaten açıyorsunuz yamurlu havada sisleri dikiyorsunuz havaya ondan sonra karşıdan gelen neler diyor ? bence park sis değil park kısa git![]()
Sisler önünü görmek için değil zaten açıyorsunuz yamurlu havada sisleri dikiyorsunuz havaya ondan sonra karşıdan gelen neler diyor ? bence park sis değil park kısa git![]()
ben senden akıl istemedim ki.Nasıl gidileceğini senden iyi bilirim ben.Amacım sadece forumda çeşitli yerlerde tartışılan ve önümüz kış olduğu için herkesin uğraşacağı bazı konularda arkadaşlarıma bilgi vermek.Sen sürücü kursu hocası falan mısın?
Evet.Benim sadece solda sorun vardı onu değiştirdim.Tek tek de olabiliyor.
Konu Linos tarafından (11/11/2007 Saat 15:13 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood!
Akıl vermedim forum degilmi burası istedigimi yazarım. Aslında atalarımız bosuna dememiş dogru soyleyeni 9 koyden kovarlar. tesekkur edecegine soyledigin seye bak. Ozaman sendende kışlık bakımı icin akıl isteyen mi oldu da geldin buraya yazdın ? burası tartısma fikir paylasma ortamı. İster dinler adam gibi kullanırsın istersen projektor takar gezersin banane ama ben sadece karsıdakileri durumunu soyledim allah muhafaza kış aylarında aydınlatma kazalara sebep olabiliyor bunu soyledim ders almanı isterdim.
Sevgili bu genç yaşında bana ders vermeye çalışırken (!),her 2 cümlenden birini emir cümlesi olaral seçmeni sana forum kurallarını öğreten kişinin eksik öğretmesine bağlıyorum.Benim far kullanımından kastettiğim ıssız yollarda,sokak aralarında,bozuk yollarda,sis-kar,yağmur altında bazen park+sis(Kısa+sis demiyorum) kullanımı gerekebilir.Sislerinizin ayarını yaptırırsanız karşıdan gelen sürücünün görmesini engellemez,kasis,çukur v.s. gibi şeyleri daha iyi görebilirsiniz.(Ne demek istediğimi anlayan anladı).Forumu biraz incelersen bahsettiğim her 3 konunun da bazı arkadaşların kafasında soru işaretleri oluşturduğunu görebilirsin.Yazdığım konulardan eminim faydalanan arkadaşlar olmuştur.Mesela silecek olayı için tüm şaşmazı ve başkant sanayini altüst ettik bulamadık.Eminim bu bilgiyi kullanan arkadaşlar olacaktır.Ben bunları çocuk yaşda birisi bana akıl hocalığı yapsın diye yazmadım.Saldırgan tavrını anlamak mümkün değil.Moderatöre bile kızıyosun.Galiba bu forum biraz daha kibar sevgili .Başka forumlarda uslubüne uygun arkadaşlar bulabilirsin diye düşünüyorum.
Sevgili süpermoderatör arkadaşım;Siz de gereğini yaparsanız sevinirm...Bye...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri