i20 kullanmadım ama dış görünüşü çok iyi gerçekten.nerden nereye ....getz den buraya geldi adamlar tebrik etmek lazım.
i20 kullanmadım ama dış görünüşü çok iyi gerçekten.nerden nereye ....getz den buraya geldi adamlar tebrik etmek lazım.
2012 yılından beri grande çıkmıyor zaten, bütün araçlar Punto olarak çıkıyor.
Ayrıca hala daha üretimi devam ediyor o araçların, Romanya'da Punto Young olarak satılıyor bizim puntolar, 3 motor çeşidi ve buna göre de donanımıyla (1.2 69 HP, 1.4 77 HP S&S, 1.3 85 HP S&S)
Benim Punto'yu aldığım zamana yakın bir arkadaşım i20 dizel aldı, Punto'nun i20'den daha sessiz olduğunu söylemişti bana. Yaklaşık 2-3 yıl sonra kendisi Hyundai'den sıkılıp Volvo'ya geçti. Biraz kassaydım kendisine bir tane punto aldırırdım ama. Yol tutuş olarak bizim araçlar ciddi anlamda iyiler, Hyundai'leri çok tavsiye etmiyorlar, üst modelleri bilmiyorum ama accent'ler i20'ler falan pek iyi değiller maalesef. Bir de araç 1300 kg civarında, hani motoruna göre ciddi bir ağırlığı var, Punto'lar 200 kg daha hafif onlardan.
Fabia'lar VW grubu dahilinde olduğundan fiyatı biraz uçuk olabilir haberiniz olsun ama son zamanlardaki skodalar ciddi anlamda iyiler (biraz audi ve vw birleşimi gibi düşünün, Lancia Delta/Fiat Bravo olayı aklınıza gelsin).
LEO,Liderlik,Deneyim,Olanak yaratmaktır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri