araçlar nerdeyse aynı
2012 sonrası daha italyan
fiyatlara bakıyorum da evo sanki biraz yuksek gıbı... evo yenı puntoya gore gorunum olarak daha çok mu tutuldu?
2001 Ford Focus 1,6
2012 Seat Leon 1,6 tdi cr style
2011 Peugeot 206+ 1,4
2011 Punto Evo fire active 1,4
araçlar nerdeyse aynı
2012 sonrası daha italyan
Evo dan sonraki kasa da mı varmış ?
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
Evo'dan sonra punto vardi da ben mi bakmadım acep?
Grande Punto 1.4 Fire Dynamic 2011
EVO lar grandeden de yeni puntodan da daha çekici bana göre
kararım da bu yönde olmuştu zaten aracı alırken
Gp-evo-punto hepside aynı bana göre dış tasarım olarak. Yani 2006-2015 tüm puntolar.
Opel corsaya bi bakın.
Yada c3 e
Birde bizim puntişe
GP Dynamic MJeT
2008
Fiat 'ın gerçekten artık yeni bir kasa yapması lazım Punto ya. Yıllardır makyajlayıp ya da paket ekleyip çıkartıp satıyor bize.
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
Puntoyu bravoyu salladi. 500a b c d x v y z serisine basladi. Cok merak ediyorum puntodaki bu basarisini yakalayabilecek mi?
Grande Punto 1.4 Fire Dynamic 2011
500 serisi bana hiç italyan çizgilerini anımsatmıyor. Sıradan bi araç gibi. Hatta bir tasarımcı olarak bu işlerden az biraz anlayan biri olarak söyleyeyim iğrenç bir araç dış görünüm olarak. Bize hitap etmez bana göre. Puntoya baktınızmı sadece tamponu ve farın içini yenilemişler. He tamponada 2 lamba ilavesi yani yenilik derken yanlış anlamayın😀 ulan bütün kaporta aynı yaw insan az utanır.
GP Dynamic MJeT
2008
Grandenin tipini aslında daga çok beğeniyorum ama iç konsolu evo gibi değil..Açıkçası evonun içi gibi olsa Grande alırdım..
punto ilk çıktığınd devrim gibiydi, o zaman ki opeller, fordlar cliolar filan hava civa
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri