Aracın saklanmasının sebebi lansmandan önce görünüşü piyasaya sızmasın diye. Bu sebeple bu kadar ağır kamuflaj altında zatenbunlar da gerçek hali değil. Yurtdışı forumlarda gerçek tipinin kamuflajlı fotoları uçuyor.
Biraz daha bekleyin derim. Herkesi tatmin edecek 3 model geliyor. Araç harika...
Benim demek istediğim madem bu son hali değil, eski parçalar var üstünde, neden saklama gereği duymuşlar idi yüksek sesle düşünüyorum sadece.
Bana kalırsa aracın son haline çok yakın bu. Neyse bakalım, çıkınca göreceğiz zaten
Akıllara 2007 yılında dedikoduları dolaşan (forumda da açılmış konu ancak görseller uçmuş) Punto Station Wagon konusu geliyor.
O zamanlar fotomontaj ürünü olduğu çok konuşulmuş ve mantıklı gerçekten oynama olduğu söylenen noktalar ben bir tasarımcı olarak söylüyorum bunu. Ancak, konunun sebebi kamuflajlı araç "Acaba?" dedirtiyor.
Linea punto bravo karışımı olmuş. Bravo özgünlüğünü yitirecek bence bu model üretilirse.neyse en azından bravo artik daha ucuz olur Türkiye de üretilirse. Bide kamuflajlar bagaj kismini bantla yapistirmislar gibi bir izlenim veriyor
Ekrem06 Nickli Üyeden Alıntı
Far tampon linea
body punto bagaj kapağı ve kapılar arka palio weekend den kesme
al sana yeni araba tamammm
punto ve lineayı ortadan ikiye kesmişler, arka punto ön linea, birazda palioweekend den parçalar, oldu sana yeni bravo
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com
Yer imleri