cdogu Nickli Üyeden Alıntı
Şöyle ki,
Araçlarımız ne olursa olsun sıkışık trafikte daha fazla yakarlar,sebebi bildiğiniz üzere dur kalk.
Siz yazılım yaparsınız,çok ta güzel sonuç alırsınız,hatta trafiksiz olarak,gaza aynı şekilde basarsanız eğer yakıtınız azalır çünkü araç ulaşmak istediği hıza daha verimli ve daha eforsuz şekilde ulaşır,ıkınmaz.
ben aRacın performansından memnun değilim.
Ancak 1.5 saat TEM trafiğinde yazılımlı bir araçla fabrika verilerini ikiye de katlarsınız diye düşünüyorum. Yazılım yaptıran arkadaşlarımın çoğunluğu da araçlarını yükledikleri dolayısıyla gaza bastıkları için yazılımın hiç bir ekonomisini görmezler. Uzun yolunuz olsa veya mesafeniz ekonomi yapmaya elverişli olsa,yazılımlı aracınızı şu anki gibi kullanmanızı tavsiye eder ve yazılımı tavsiye ederdim. Ama bu şekilde,artacağını düşünmekteyim.
Box vs işlerine hiç girmeyin,sakat. İşini iyi bilen,referansı ün yapmış yerleri tercih ederek aracınızın Ecu'sundaki yakıt ve hava karışımını düzenletin. Chip tuning dedikleri o,yoksa aracınıza takılan bir çip yok. Var olan çipteki parametreler,daha verimli yakıt hava karışımları için ayarlanıyor. Olay bu.
Trafik varsa her türlü yakıt ekonomisi azalacaktır.
Yer imleri