takip ayrıca sisler içinde yorum bekliyorum
Far ampullerimi deisticem ama karar veremedim bi turlu ya osram break mi plips diamond vision mi yoksa general electirc megalight ultra mi kullanmis denemis olanlar yardim edebilirmi? Hangisini almaliyim
takip ayrıca sisler içinde yorum bekliyorum
Arkadslar yokmu yardm edecek
Valla bende pusuda bekliyorum. Bilen birisi cevaplasada bizde ogrensek.
Aynen bende beklemedeyim. Bayramda uzun yol yapıcam ve şu anki farlarla önümü göremiyorum. Yaldır yaldır aydınlatacak makul bi öneri herkesi rahatlatacak.
GP Dynamic MJeT
2008
daha önce bende böyle bir yardım istemiştim general elec. önerisi aldım ve kullanıyorum değişmeden önce xenon takılıydı kör gidiyordum bu beyazlatılmış yoldaki çakıl taşını bile gösteriyor osram ve diğerleri için ömürlerinin kısa olduğunu duydum o yüzden almadım nasıldır bilmiyorum ama fazla beyazlatılmış ampuller yağmurda göstermiyor
Ge nin hangi modeli oluyor bu arkadaşım. Ne kadara aldınız? Birde kendimiz takabiliyormuyuz bunu.
GP Dynamic MJeT
2008
General Elektrik H4 Megalight Ultra 120 « Kemal Oto Aksesuar Modifiye Tuning
benim aldığım bu model hocam aslında kendimiz takabiliyoruz ama bende xenon kit mevcuttu eski sahibinden kalma beyini sökmekten falan anlamadığım için elektrikçide taktırdım
şuan babamın aracı kullanıyorum hocam bunda h7 si takılı aynı ampulün aslında nb ile arada kalmıştım bende ama yağmurda daha iyi olduğunu söylediği için herkes general tercih ettim
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri