Alıntı 0oguz0 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar gerçekten çok faydalı bir forum bilen kullanan insanlardan bilgi almak güzel motor testinde makul değerler nedir peki birde bu araçlarda özellikle dikkat etmem gereken birşey varmı alırken kronik bir problemi varmı bu araçların bazı forumlarda hantal olduğunu okudum sonuçta aracın motoru belli çok bi performans beklentim yok zaten ancak bahsedildiği kadar kötümü birde güncel yakıt tüketimi nedir bu aracın arkadaşlar. kazalı araç geri satarken zorlanırmıyım peki
Gerekli kontroller yapıldıktan sonra ikinci el araç alıp satmak nasip kısmet veya şans işi. Yakıt konusunda sizi üzmez zaten Lpgli imiş araç. Ben benzinle kullanıyorum lpgye ihtiyaç duymadım bugüne kadar. Sakin kullanırım aracımı ani hareketlerden her zaman kaçınmışımdır. Benzinde şehir içi 6.5-7.5 arasında değişir ortalama. Uzun yolda ise 80-90 aralığında ortalama 4.5-4.8 90'ı aştıktan sonra ise 5 ve üzeri olabilir. 120 ile kullanırsanız uzun yolda yaklaşık 6 litre gibi bir tüketim olur. Bunlar tabi benim gözlemlerim. Benim aracımda eşim ve ben oluyoruz genelde. Yolcu sayısı artınca ne kadar değişir bilemiyorum. Kronik sorunlara gelince. Torpidoda hava yastığı kısmında çatlama varmı ona bakın. Iyi bir direksiyon ustasına direksiyonunuzu kontrol ettirin. Malum bu araçlarda city direksiyon arızası epey yaygın. Arka kapılarda açılma sorunu olabilir kroniktir. Performans olarak da arabanın devrini tutturduktan sonra çok yüksek bir beklentiniz yoksa tatmin eder. Benzinli punto, sizi anlamaktan ziyade sizin onu anlamanızı bekler. Bunu başarabilirseniz huzurlu ve mutlu bir şekilde geçinir gidersiniz sizi üzmez yolda bırakmaz. Bir sorun olduğundada zaten sağolsun forumdaki arkadaşlar içtenlikle yardımcı olurlar. 7 aylık benzinli punto tecrübem ile şimdilik benim diyeceklerim bukadar. Bol şans diliyorum.