ben bu aletlere alısamadım ve gps yuzunden de n95 alcam sanırım.. yanı yanımda ayrı bısı tasımak ıstemedım.. ama kullanmaya basladıgında goruslerını ıletırsen sevınırım.. hayırlı olsun
ben bu aletlere alısamadım ve gps yuzunden de n95 alcam sanırım.. yanı yanımda ayrı bısı tasımak ıstemedım.. ama kullanmaya basladıgında goruslerını ıletırsen sevınırım.. hayırlı olsun
Evet bende cok kararsız kaldım en sonunda bunu aldım
İlk once mio c510 almaya karar verdim en azından gps yanında bluetooth olsun dedim v.s ozellikleri iyidi 570 ytl buldum sonra vazgectim.
N95 almaya gittim hatta aldım kartımın limiti yetmedi vazgectim sonra![]()
N95 alacagıma dedim LG'nin bir oto teybi vardı ekranlı gps dvd bluetooth herseyi var 1400 ytl veriyordu eliftuning v.s yerlerde 2000 ytl degeri. onuda beklemeye karar verdim.
N95 1 gunde 200 ytl yakın dustu ben karar verdigimde 1340 ytl indirimli fiyatıydı. alayım dedigimde 1200 oldu simdi kactır bilmem dusecegi icin sonradan sinir olmak istemedim.
Bu arada alternatif urun buldum 6110 buda dahili gps alıcılı 750 ytl civarı buda dusunulebilir. internette arastırırsan bulursun.
Sen telefonda nokia maps mı kullanıyorsun. Laptop için program varmı bildiginiz.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri