Şimdi benim renkten az var, az bulunuyor, değerlidir diye sevinsemmi yoksa az tercih ediliyor diye üzülsem mi bilemedim. ama olsun arabamı seviyorum...
hani benim t-jet'im![]()
Şimdi benim renkten az var, az bulunuyor, değerlidir diye sevinsemmi yoksa az tercih ediliyor diye üzülsem mi bilemedim. ama olsun arabamı seviyorum...
Abi benimki granit grisi cok ama cok memnunum üstelik sis farı ve celik jant ile de cok ağır duruyor araba, herkeste olan değil az bulunan değerlidir bencenacizane fikrim...
uzulecek bı durum yok valla.en guzelı granıt grıne kırı, ne cızıgı hıcbıseyı bellı etmıyor.guneste renk degıstırıyor.bukalemun gıbı
varmı boylesı
![]()
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
18 kasım 2008 itibariyLe, istatistikLerimiz günceLLenmiştir.
istatistik tabLoLarımız aşağıdaki gibidir. yeni grande punto ya da bravo aLmak isteyen üyeLerimizi biLgiLendirme mahiyetindedir.
motor seçenekLeri, renk ve araç tipi oLarak üç ana başLık aLtında istatistik çıkartıLmıştır. en son ağustos 2008'e göre kaydadeğer bir değişime rastLanmamıştır. orLeans mavi rengi geriLemiştir. mj dyn. 1.3 90hp'de yükseLiş, fire dyn. 1.4 77hp de düşüş gözLemLenmiştir.
arkadaşLar profiL biLgiLerinizi girmeyi unutmayınız, daha sağLıkLı istatistik tabLoLarı sunabiLmemiz için, kontroL paneLinizdeki biLgiLeriniz girmenizi rica oLunur.
kontroL paneLiniz için buraya tıkLayınız: https://forum.grandepuntotr.com/profi...do=editprofile
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Ben Arizona Phoenix e gitmiştim geçen sene o zaman aşık oldum arabamın renklerineBu renk olmasa almazdım zaten hiç.
![]()
Bende neden göremiyorum istatistikleri diye girip girip çıkıyorum sayfaya.. şimdi anladım, imageshack'daymış sorun.
Admin arkadaşlar, sizin için sorun olurmu bilmiyorum ama dosya ve resimleri imageshack, rapidshare vb. sitelerde saklamazsanız çok memnun olurum. Eminim benim gibi insanlar vardır. Şirket ağlarından bu tür sitelere erişim çoğunlukla yasaklı oluyor. Ben şu anda güncel istatistikleri göremiyorum meselaBüyük ihtimalle bütün koç grubu göremiyordur.
zevk meselesi tabiki ,ama donanıma gelince maddiyat ve mantık meselesi ,kendi aracım diye söylemiyorum ama ,son noktayı koyayım asilliğiyle ROCK SİYAHI punto aleminde tek geçerim ve skydome'lu beyaz'ı.., ideal olanıda dinamiktir...
fazla söze gerek yok. renkte ve motorda 1. sıradayım.![]()
Mart 2009 İstatistik Tablolarımız Güncellenmiştir.
![]()
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Modelde 2. renk'te 1. kapı'da 1. fena sayılmaz
Renkte 1. olmuşuz araçta 6. emotion eğzotik kırmızı nereye gitsem karşıma çıkıyor bu günlerde de punto alanların sayısı bayaa artmış. Eskiden gümüş gri seçilirdi şimdilerde bu renk de demode olmuş gibi.
Renkte 1. olmuşuz araçta 6. emotion eğzotik kırmızı nereye gitsem karşıma çıkıyor bu günlerde de punto alanların sayısı bayaa artmış. Eskiden gümüş gri seçilirdi şimdilerde bu renk de demode olmuş gibi.
Renklere, motora ve kapı tipine göre dağılımlarda neden toplamlar birbirini tutmuyor. Motora göre toplam 2682, renge göre 3002, Kasa tipine göre 2969. Ana toplamların tutması gerekmiyor mu?
Renk konusunda fena değilde model konusunda çok gerideyiz demekki piyasada çok olmayan model buda bizi farklı yapar![]()
Egzotik kırmızı daima önde))
kırmızı olsun kırkkurus fazla olsun dedıklerı buu arkadaşlar galıba grıdee tozu pısı gostermıyor canımm yanı))))) yalansa yalan dıyelım arkadalar
renk hep sabıt canım pıs gorunmuyor grıde araç
buda bır ustunluk
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri