Alıntı engincantan33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bende kesınlıkle sıze katılıyorum. babam cıddı cıddı dusunuyordu ve test etmeye gıttık.yalnız test ıcın sadece 1km parkuru varmıs dedım bısıklet mı suruyoruz.fıat a bıraz once bu konuda maıl attım. babamı vazgecırdım aractan ama neden?? kesınlıkle cok kalıtelı arac bu net! juke hele hele capture kesınlıkle rakıbı olamaz.500x cok ılerde bence bu parayı hakedıyor fakat ıkıncı elı tam bır muamma! dedım babama bekleyelım bı alsın mıllet olmadı ıkıncı el alırız. yalnız satıs yapmaya calısan kadın ben bunu cok satarım zaten dedı bende mersın de( 1.5 mılyon nufus) bundan 20 tane satın opun basınıza koyun dıyıp cıktım...anlamadıgım taraf bu ozguven bu kustahlık nerden gelıyor.ozellıkle showroom dakı kısılerde. daha bravo nun satıstan kalktıgını bılmıyorlar gelmıs bana arac satıyor. maalesef kı hala FIAT sevıyorum! cok ıstıyorum baska markaya gecmeyı sırf bu satıs polıtıkaları yuzunden ama olmuyor!
1km test sürüşü parkuru mu olur? Gerçekten bu bayiileri anlamak zor.

Fiat 500, 500L, 500X serisiyle hiçbir zaman hedeflediği rakamlara ulaşabileceğini sanmıyorum, ikinci el dediğiniz gibi muamma 500L'ler 60'ar binden sahibinden de ilanları aylardır duranlar var. 500X için reklam vs. çalışmaları güzel ancak bu fiyat ve müşteri politikalarıyla hedeflerine ulaşmaları Türkiye şartlarında güç.