Alıntı tayfux Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yıllardır Anadolu'da yaşayan ve 2011 den beri İstanbul'da yaşayan birisi olarak söylüyorum. Anadolu da az bulunan crx in bile parçasını buldum yine bahsettiğim Aydın da..ama yukarıda da bahsettiğim gibi 156 nın parçasını bulamadık ne hikmetse. Hiçbir bayii de bulamadı çıkma aldı. Bu benim yanımdaki arkadaşımın başına gelen bir olay. bu sitede sizin gibi beni tanıyanlar marka fanatizmi yada fiat kötüdür alfa parçası bulunmaz gibi imajlara gelen bir insan değilim. Araştıran uğraşan ve piyasayı sürekli yoklayan bir insanım. eminim yukarıda alfa ile ilgili söylediklerimi de bunlar ışığında söylediğimi düşünüyorsunuzdur. bu demek değildir ki siz araştırmıyorsunuz haşa kesinlikle öyle bir şey demiyorum. tecrübem araştırmalarımı bize soru soran arkadaşa aktarmaktır yegane amacım. Teşekkür ederim..

Emreciğim süpersin sen bu sitenin her anlamda duayenisin af buyur sana cevap verdim.

Tecrübenize saygı duyuyorum, tabiki forumdan objektif yorumlarınızı takip ediyorum. Hepimizin amacı doğru yönlendirmek.

Çok teşekkürler.