Alıntı krm1983 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
O zaman şöyle bir cümle kurayım size kolay anlayın: 'Birkaç marka dışında anadoluda hangi aracın parçalarını bulabilirsiniz?

Alfa konusunda da fiat gibi bir imaj var genelde kullanmayan veya bakımsız bir modelini alanlarda.
Yıllardır Anadolu'da yaşayan ve 2011 den beri İstanbul'da yaşayan birisi olarak söylüyorum. Anadolu da az bulunan crx in bile parçasını buldum yine bahsettiğim Aydın da..ama yukarıda da bahsettiğim gibi 156 nın parçasını bulamadık ne hikmetse. Hiçbir bayii de bulamadı çıkma aldı. Bu benim yanımdaki arkadaşımın başına gelen bir olay. bu sitede sizin gibi beni tanıyanlar marka fanatizmi yada fiat kötüdür alfa parçası bulunmaz gibi imajlara gelen bir insan değilim. Araştıran uğraşan ve piyasayı sürekli yoklayan bir insanım. eminim yukarıda alfa ile ilgili söylediklerimi de bunlar ışığında söylediğimi düşünüyorsunuzdur. bu demek değildir ki siz araştırmıyorsunuz haşa kesinlikle öyle bir şey demiyorum. tecrübem araştırmalarımı bize soru soran arkadaşa aktarmaktır yegane amacım. Teşekkür ederim..
Alıntı erenemre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşım bu işi iyi bilen biriyim istanbul başta olmak üzere büyük şehirlerde alfa nın hiçbir parça sorununu yaşamassınız bu kadar iddialı konuşuyorum şirketteki arkadaşımda rover 216 var o bile birkez olsun parça sorunu yaşamadı alfa alanmı yaşayacak hadi sende arkadaşım yA
Emreciğim süpersin sen bu sitenin her anlamda duayenisin af buyur sana cevap verdim.