Alıntı ykaya1983 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Vay be sizin de bayağı varmış.Elinizdeki araca hiç masraf yapmadan 6500 tl eklendiğinde fıat bravo alabiliyorsunuz.İşte bu şekilde hesap yapınca dediğiniz gibi donanımsız araba insana bayağı masraf ettiriyor.Böyle hesap edince insan sinir oluyor.Ayrıca bizim gibi adamlar arabayı haşat alıp cillop gibi yapıp satıyor.Sattıktan sonra alan adam sefasını sürüyor.Ben her aldığım aracın eksiğini tamamlayıp yepyeni aküyle satıyorum.Aldığım her araç nasıl oluyorsa ikinci hafta aküden dolayı çalışmıyor.Her aldığım aracın ne hikmetse aküsü bitik oluyor.Biraz bu konuda dertliyim açıkçası.

İşte tam sizin göstergelere ,cc ye niyetlenmişken, vazgeçtim herşeyden, @ halils2 de biliyor,onunla da konuştuk baya.
Bir kısmı eksik donanımdan ama bi kısmı da en yüksek donanım da dahi yapılması gerekenler bana göre (garantiden dolayı servis bakımı,kış lastiği).ben aracımı bayan sürücüden aldım.dolayısıyla yedek anahtar yoktu,baskı balata bitmeye yakındı.velhasıl benim ilk arabam,titizleniyorum haliyle.şimdi keşke aldığım gibi satıp,üstüne 3-5 koyup dinamik evo alsaydım diyorum.nasip bakalım