aralarında çok fark var model yükseltmek için satma bence aracından memnunsan
Merhaba, şuanda bende Grande Punto var 1.3 Multijet 90Hp 6 ileri. Aracımı satışa çıkardım, bunu satıp 2010-2013 arası bi yine 1.3 Multijet Punto Evo Dynamic almayı düşünüyorum. Ama bulduklarımın hepsi 75 bg.
Bana 90'lıktan sonra 75 hp çok mu hantal gelir? Çekişi nasıldır? Kullananlardan yardım bekliyorum. Teşekkürler.
aralarında çok fark var model yükseltmek için satma bence aracından memnunsan
2006 model benimkisi ve artık 145 binde tam satma zamanı diye dusundum bundan sonra dahada masraflı ve satılması zor olacak.
Bu 75 likler çok mu hantal?
Uzun yollar ve yüksek devir hariç fark olmayacağını düşünüyorum.
İki motorun da kalkışlarında hantallık var sonuçta.
İkisinin Torku Aynı sayılır. (200---->190)
Tek fark:
*BG gücü (90@4000--->75@4000)
*6. Vites
Yani bunlar da uzun yolda farkı bariz hissettir, ancak ş.içi düşük devirlerde çok farkı hissedilmez. (2500 civarı vites değiştirince mesela)
67@2500---->60@2500
7 BG'lik bir güç düşüşü olacak diye düşünebilirsiniz, ş.içi kullanımda..
Konu celenlee tarafından (19/02/2015 Saat 12:51 ) değiştirilmiştir.
Ben 2 yıl 5 ay kadar 1.3 / 75 bg 2009 grande kullandım şimdi 1.3 / 90 bg 2010 doblo premio kullanıcısıyım 90 bg motor koskoca dobloda bile bariz kendisini hissettiriyor ancak punto başka doblo başka araba deseniz bile bence puntoda 75 bg yeterli çok sürat sevmem kırmızıda kapışmam derseniz yakıtıda çok ideal hem 75 punto daha az bakım masrafı çıkarır sizi üzmeyeceğine emin olun gözünüzü kapayın 90 lık satılsın 75 lik hayatınıza girsin![]()
Teşekkurler inşallah satabilirsem biran önce hemen yenisine gecicem
Valla ben beygir gücünden ziyade 6 vites olmasını seviyorum.Uzun yolda gerçekten muhteşem bir rahatlık.Araba 3000 devirde 160 ile bağırmadan gidiyor.Keşke şu fıat yeni çıkardığı modellerde 90 beygir 6 ileri vitese devam etseydi.Şehiriçinde farkı zatan pek anlayamıyorsun ama uzun yolda 90 lık farkını ortaya koyuyor.Ama eğer aracını ilerde elden çıkaramama kaygın varsa satıp daha yeni bir model puntoya devam etmen de mantıklı tabi.
Millet düğün salonunda kızlara bakarken ben dışarıda arabalara bakarım.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri