Opel in benzinli araçları LPG yi çok sevmez..ben Opel dünyasının nispeden içinde olan birisi olarak söylüyorum..ama lpg takıldıktan sonra enjektörler değiştirildiyse alınabilir..astraların piyasası inanılmaz yükseldi..benim aracım 2012 dizel 45-46 milyar civarına satılıyor piyasada..geçenlerde 2011 115 bindeki dizele bile 42 milyar istiyorlardır..benzinlilerde yukarıda arkadaşın dediği gibi biraz yakıyor ama opel sitesinde bir arkadaşımla konuşurken kendisi bizzat söyledi şu anda uzun yolda 12 kuruş yakıyor diye benim dizel 15-16 kuruş civarı yakıyor duyunca baya şaşırdım..2006 model araba iyi kötü 9-10 yaşına gelmiş elbey sıkıntıları da olacaktır bunu da bilin..almışken cosmo paketini almanızı tavsiye ederim ama bahsettiğiniz araç tanıdıktan temiz ise kaçırmayın çünkü şu zamanda temiz araç bulmak gerçekten inanılmaz zor..yukarıda yazılan yorumlar size ancak ve ancak ön fikir verir mesela ben de 2007 yılında 93 model samara almıştım sanayiden çıkmadım çok sorun çıkardı ama arabayı seviyordum ayrıca benden önce arabay hiçbirşey yapılmamış doğal olarak mekanik eşyaların değişme zamanı hep bana patladı..iyi bakılan araca bir şey olmaz korkmayın..astralarımız tok , sürüş kabiliyeti yüksek ve güzel yol tutuşu olan arabalardır..ben astraların yarı otomatiklerinden çok sorun duymadım zira sürekli opel sitelerinde dolaşırım..oldu ki sorun oldu bence şu anda Türkiye de çıkma parçası yada normal parçası en çok olan araçlardan birisi Astra H kasadır..ikitelli çıkmacılara gittiğimde üst üste bir sürü astra h kasa görüyorum..
özet olarak yukarıda yazdığım lpg meselesine dikkat edin ve fiyat da uygun gelirse alın derim ben..