Ben dediğiniz arabaya 48000 fiyat aldım sigorta da dahil
Bu Plazalar çok çakal, birbirine düşürürsen karşılıklı fiyat kırıyorlar
Fakat ben satın aldıktan sonra dediğim fiyatı verdiler ayrıca farklı şehirde olan aracı git al gel plaka için uğraş falan kafama yatmadı
750 tl iiçin değmez bence
Eğer 48000 fiyat verdilerse yerinizde olsam başka şehire giderdim.Git gel plaka için uğraşma taş çatlasa 1000 tl yapar daha da fazla etmez.Araç 49000'e gelir.
Millet düğün salonunda kızlara bakarken ben dışarıda arabalara bakarım.
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com
Yer imleri