Alıntı teo53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hiçbir modifiye yok aracımda standart halde takip ettikten sonra kıllandım ve biraz tehlikeli kullanmaya başladım ne yalan söyliyeyim (Tehlikeden kastım yolun açıklığına göre kimseyi tehlikeye sokmadan şerit değiştirdim yumuşak yani sadece bi ara çok yaklaştı o son durumda zaten birden sağa attım ben kendimi çok yakından takip ettiği için önümdeki araçla karşı karşıya kaldı kendisi ) tırstım zaten o yüzden öyle kullandım ama polis olsa sağa çek dedikten sonra mutlaka sol şeritten beni sağ şeride sıkıştıra sıkıştıra alırdı diyorum, sivil bile olsa mutlaka çevirmeye girerdim ki olaydan sonra o bölgede 20 -25 dakika kadar daha dolandım kaldı ki kimlik göstermedi gösterse zaten seve seve çekerim kendisi tekti ve aracı da pejo 407 mi 308 mi neydi o uzun yeni kasalar varya ondan Kendisi gömlekli traşlı 28 li yaşlarda birisiydi ki aracımın arkasında forum logosu vardı eğer araştırmaya girdiyse buradan da bulacaktır zaten beni
iyi ki durmamışsın kardeşim polis falan değil .tin tekidir aslında araçta 3 kişiymişsiniz biraz efelenseniz züppe basıp giderdi zaten neyse böyle .itlere bulaşmamak en iyisi maalesef İstanbul iyice .t yuvasına döndü