ahmet bey Corsa a mı b mi c mi d mi? hangi hepsi birbirinden farklı araçlar biliyorsunuz o yüzden daha detaylı sorarsanız iyi olur bence.
Opel Corsa vs Grande Punto
Merhaba arkadaşlar iki araç hakkında düşüncelerinizi alabilirmiyim eksisi ve artısı ile sağlamlık ve sanayiye ugramama sizce hangisi????????????
ahmet bey Corsa a mı b mi c mi d mi? hangi hepsi birbirinden farklı araçlar biliyorsunuz o yüzden daha detaylı sorarsanız iyi olur bence.
Motorları aynı. Bana sorarsanız grande punto yaşlarındaki bir Corsa,GP'den daha çirkin. İkisi de aynı segmentin araçları olmasına rağmen Punto'nun iç dizaynı Corsa'nın o dönemdeki kasasından çok daha güzel. Corsa C'den bahsediyorum.
2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz
Punto Forum - www.grandepuntotr.com
Her türlü Punto diyorum.
Virajlarda punto daha basarili.
corsa kayınpederim de punto ise bende variki araçta 2008 model benimki dynamic corsa da enjoy paket yani iki araçta orta paket.Kayınpederim her benim araca bindiğinde keşke bende punto alsaymışım diyor hemde fiat ön yargısı olan bir insan olarak
Ikisi ayni arac. Sadece kivir zivir detaylar farkli. Maalesef Marka imaji ve ikinci el opelin daha kuvvetli
A.T.K.ve Y.
2012 model multijet corsa kullandim gecenlerde 10 gun kadar bendeydi 1500km yol yaptim.
kesinlikle punto,corsanin yaninda astra gibi kaliyor
corsada konfor yok aracin sofor mahali dar,frenler kesinlikle puntoya gore kotu,guven hissi puntonun yarisi kadar yok
acikcasi ben corsalarin puntolara gore bu kadar kotu olabilecegini dusunmemistim.
punto ile corsa arasinda cok net fark var;punto cok iyi bir araba.
2007 G.punto 1.4 Fire Dinamic
2008 G.punto 1.4 tjet Sport
2011 Bravo 1.6 mjet sport style
2012 Bravo 1.6 mjet S2 sport dual
Bora kardeşim ben ne puntoya nede corsaya binme fırsatım oldu akrabamızda Linea var sıfır aldı onu arada kullanıyorum.
Sadece merakım ikiside aynı segmentte bir araç kullananların fikrini aldım çokda iyi oldu ama milletmi artık piyasamı sanırım bilmediğinden öncelikle opel diyor ilk etapta bende aynısını düşünüyordum fakat düşüncelerim tamamen değişti Grande Puntonun duruşu bile Kral Yani Punto Candır demek istiyorum inşallah yazın Allah İzin verirse alacam.
opelin fiata göre 2.elde avantajı vardır,ancak punto fiatta ikinci eli en güçlü olan modelidir,corsayı 2 haftada satarsın puntoyu bilemedin 3 hafta,gerçi bu araç satışları işleri belli olmaz,bakarsın ilan verdiğin gün satarsın bakarsın 1 ay arayan soran olmaz;bu yüzden satış kısmına fazla takılmamak gerekli,alıcaksın beğendiğin aracı paşa paşa keyifle bineceksin![]()
2007 G.punto 1.4 Fire Dinamic
2008 G.punto 1.4 tjet Sport
2011 Bravo 1.6 mjet sport style
2012 Bravo 1.6 mjet S2 sport dual
Punto daha makul bir araç olmasına rağmen Türkiye piyasasında sırf şu "aman abi Alman olsun" muhabbetinden dolayı Corsa'nın piyasası Punto'ya göre daha iyi. Punto'yu tercih ederken muhtemel City arızasını da dikkate almak lazım.
Her aracın kendine has kronik sorunları var ama Punto'nun daha doğrusu FIAT'ın City arızasında tam anlamıyla çirkeflik yapıyor olması da göz önünde bulundurulmalı.
Sonuçta bende de 2008 Punto var ve arabamdam çok ama çok memnunum hatta alırken Corsa'lara özellikle bakmadım. Bir kere Corsa'nın iç mekan Punto kadar ferah değil. Malzeme kalitesi falan oralara hiç girmiyorum çünkü bu segmentte benim beklentim zaten yüksek değil.
Evet kardeş haklısın be varsa bu alman arabasında anlamıyorum tamam güzel araba sağlam araba v.s fakat kardeşim fiyatı düştüde bizmi almıyorum şimdi gidin bir polo ya en boşu 1.0 75 beygir 40 milyar neymiş sadece Wolkwagen diye bu kadarda olmaz.
Ama şu son zamanlarda Fiatında satış politikası bir farklı bazen cozutuyorlar hayırlısı.
Hemde naıl mantıksız anlatamam ve millet bunun farkında değil neymiş Volkwagen insanlardaki bu tabuyu yıkamıyoruz.
Türkiyede belli arkadaş Wolkwagen Opel Rena başkada yok sanki
tamam golf güzel araba gerçekten iyi yapmışlar ama arkadaşım hiç yanına yaklaşılmıyorki o aracında yap sen fiyatını makul alalım o zzaaman Almanyada Wolkwagen zaten çok tercih edilmiyor.
Türkiyede yanlış politika var daha dogrusu bizde bu ÖTV oldugu sürece biz sıfır arabalara binemeyiz.
Bırakın corsayı b sınıfında puntoya tercih edeceğim araç yok.Bu yüzden üçüncü puntomu kullanıyorum.Puntodan ancak c sınıfına geçersem vazgeçerim.
Millet düğün salonunda kızlara bakarken ben dışarıda arabalara bakarım.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri