En uzun omurlu general elektiric. Osram hic belli olmuyo nbr ler 3 ayda bile patladigi oluyor osram tamamen üretimi cine aldi kalite dipte
arkadaşlar araç bana geldiğinde üzerinde çin xenon takılıydı far ayarı yapılı ama hiç göstermiyor desem yeridir kör gitmeye öyle alıştım ki açmayı unuttuğumda farketmiyorum bile gece görüşünde bana en çok yardımı dokunacak ampul hangisidir ve puntoya sadece h4 mü uyar ?
Philips H4 Xtreme Vision
Osram Breaker Unlimited
ve genel elec. %120 fazla parlaklık veren ampulleri gördüm şuana kadar hangisini tercih etmeliyim bunların ömürleri nasıldır acaba. diğer sorumda şuan aracımda xenon kit denilen kutu bağlı yeni ampul aldığımda böyle birşeye ihtiyacım varmı direk onları söküp takabilirmiyim ?
En uzun omurlu general elektiric. Osram hic belli olmuyo nbr ler 3 ayda bile patladigi oluyor osram tamamen üretimi cine aldi kalite dipte
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
general yağmurda falan nasıl siz kullandınız mı
osram ve narva kullanmış biri olarak ikisini de tavsiye etmem. osram Nbr ömrü 3-4 ayı bulmadı. narva da ona nazaran aşağı yukarı bir yıl deyin. ikisinin de yağmurda aydınlatması yokkötü demiyorum yok, aydınlatmıyor. bu ampüller lastik gibi mevsimlik. bunlar yazlık ampül kesinlikle yağmurda kullanmayacaksınız. Yukarda arkadaşın methini ettiği general elektrik markasını forum sitelerinde bolca övüyorlar. denemekte fayda var. aracı satmayacak olsam bende general'i denerdim
A.T.K.ve Y.
aslına bakarsanız şuana kadar hiçbir aracımda orjinal ampulun yandığına şahit olmadımeski sahibide neden böyle iğrenç bir ampul takmış anlamışta değilim acaba orjinal ampullerini mi yoksa general %120 liğimi alsam ?
Ve benim uzunlarda sanki çok sarı gibi geliyor nasıl anlarım değişip değişmediğini
+
Arkadaşlar cam ne kadar mavimsi olursa beyaz ışık o kadar artar. Beyaz ışıkta yağmur ve ıslak zeminli yollarda görüş kaybı demektir. Osram nbr unlimited'e bakarsanız
https://images.esellerpro.com/2489/I...3nbuclose1.jpg
cok fazla mavi cam mevcut yani beyaz ışık gücü fazla buda yağmurlu hava veya ıslak zeminli yolda düşük görüş kalitesi demek.
Ama general elektirik ultra megalightin en ucunda %10 luk bir beyaz halka var yani ampulun %10 u buda yağmurda ışık kalitesinin fazla olması demek.
philips de o oran %25 30 civarında yani oda aynı şekilde. ve philipsin mavi camı daha koyu mavi yani daha fazla beyaz ışık veriyor yani yağmurda daha başarısız.
Ömür konusuna gelirsek , kısmen birçok etmen ampulun ömrünü değiştirebilir.
Osram nbr %90 kullandım 9 ay falan gitti sonra biri patladı
Unlimited yeni bi ampul zaten çıkalı pek olmadı desek yeridir ama osramın genel satış politikası satışa yönelik.
g.e yi ise 1 yıla aşkın süredir kullanıyorum bir problem yaşamadım
philips ise kullanmadım
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
teşekkür ederim Sato beyg.e almaya karar verdim ama diğer önemli sorumda şu xenon kit ve ampuller takılı bende şuan onları direk söküp takabilirmiyim ek bişeye gerek varmı ?
Kendi kullandığım photon exrrme yellow ampulleri kış aylarında rahatlıkla kullanabilirsiniz
Sarı Far Ampulu H11 %30 Fazla Işık | Otohobim Oto Aksesuar Ve Tuning Dünyası
![]()
Konu henky tarafından (25/01/2015 Saat 21:11 ) değiştirilmiştir.
1.3 Mjet 95 hp Lounge Esp+S&S+Skydome+Karbeyaz
1 aydır kullanıyorum sarı ampulleri birkaç defa sellektör yapan oldu far ayarını en aşağı seviyeye çektim şimdilik sıkıntı yok ama görüntü kalitesi cidden kendini hissettiriyor
1.3 Mjet 95 hp Lounge Esp+S&S+Skydome+Karbeyaz
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri