Punto'nun Turbo Benzinli versiyonunda Emotion yoktur. 1.4 T-Jet Dynamic(ki bunlar 5 kapılı olurlar) ve T-Jet Sport(3 Kapı) olmak üzre iki donanım var.
Emotion bildiğim kadarıyla Multijet dizel motorda var.
bahsettiğiniz Bravo ise iş değişebilir.
Arkadaşlar araçta yağmur park sensörü, elektrikli katlanır aynlara, hill holder gibi belirleyici özellikler var bu aracın t-jet dynamic mi turbo emotion mu olduğunu nasıl anlarız? Farkları nedir? Bir de anlaştığım arkadaşım emotion olduğunu söylüyor ikisinde de emotion var mıdır?
Ayrıca kullanan arkadaşlar benzin tüketimleri ve karşılaşacağı sorunlar hakkında bilgi verirse sevinirim.
Punto'nun Turbo Benzinli versiyonunda Emotion yoktur. 1.4 T-Jet Dynamic(ki bunlar 5 kapılı olurlar) ve T-Jet Sport(3 Kapı) olmak üzre iki donanım var.
Emotion bildiğim kadarıyla Multijet dizel motorda var.
bahsettiğiniz Bravo ise iş değişebilir.
2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz
Punto Forum - www.grandepuntotr.com
bravo'dan bahsediyosunuz galiba. hiçbir punto'da elektrikli katlanır ayna yok. bravoda var mı tam bilmiyorum. yağmur sensörüde pek bulunmaz puntoda..
bravo'dan bahsediyosanız o kesin emotion'dır bu arada.
Bravodan bahsediyorum. Sahindende kriterleyince 1.4 t-jet donanimlar arasinda emotion yoktu. Emotion 1.4 turboda vardi. Ama arkadasim arabanin hem tjet hem emotion oldigunu soyledi kafam karisti
SM-G710 cihazımdan gönderildi
08" Fiat Bravo 1.4 16v T-Jet Emotion 120HP
tjet emotion Linealarda var. Ayrıca Benim Tjet pntomda yağmur sensörü park sensörü vb. zımbırtılar mevcut![]()
bahsettiginiz donanim ozellikleri dinamic de ek paketler alinarak olabiliyor,emition da ise standart gelir
sadece emitiona özel ic kapi acma kollarinda isiklandirma bulunur.
emitionlarda arka koltukta kol dayama vardir
emition jantlari dinamikten farklidir
aklima gelenler bunlar
9lt civari yakiti olur,kronik problemi yoktur
iPhone 'den aracılığı ile gönderildi
2007 G.punto 1.4 Fire Dinamic
2008 G.punto 1.4 tjet Sport
2011 Bravo 1.6 mjet sport style
2012 Bravo 1.6 mjet S2 sport dual
emotion sadece donanim seviyesidir
t-jet emotion ise ; yakit olarak benzinli,donanim olarak emotion demektir
iPhone 'den aracılığı ile gönderildi
2007 G.punto 1.4 Fire Dinamic
2008 G.punto 1.4 tjet Sport
2011 Bravo 1.6 mjet sport style
2012 Bravo 1.6 mjet S2 sport dual
9 lt ortalama hiç görmedim bugüne kadar![]()
O kadar ser kullandığımda oldu 8-8.5 max üzerine hiç çıkmadımhatta canlı bi resim atayım arabadayım
Şehir içi istanbul buyur![]()
Konu erdiyilmaz tarafından (27/01/2015 Saat 11:03 ) değiştirilmiştir. Sebep: Resim URL
Resim görünmüyor sanırım şuan ortalamam 7.1 ama çok trafikteyim bu ara![]()
Aracım tjet sport üstad
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri