Arkadaşlar gücünüze giden ne anlamadım, neden benle uğraşıyor sunuz, bazılarınız terbiye sınırlarınızı aşıyorsunuz,
Bu herif orda siyaset konuşuyor diyen adama, çiçek sepetinden çiçek mi yollayacaktım.
Homo homini lupus yani
Arkadaşlar gücünüze giden ne anlamadım, neden benle uğraşıyor sunuz, bazılarınız terbiye sınırlarınızı aşıyorsunuz,
Bu herif orda siyaset konuşuyor diyen adama, çiçek sepetinden çiçek mi yollayacaktım.
Homo homini lupus yani
Sana kim ''Bu herif orada siyaset konuşuyor'' dedi ? Benim gözümden mi kaçtı diye ciddi ciddi soruyorum,eğer dediyse gerçekten ayıp etmiş.
Ha ama şu bir gerçek ki,forum ortamında tartışma yaratmaktan hoşlanıyorsun bu çok bariz,beni ve eminim pek çok üyeyi rahatsız eden bir tutum sergiliyorsun. Ben seninle,senin gibi konuşuyorum. Belli bir saatten sonra cevap yazılmamaya başlayacak,ortada senin yazdığın cevapsız bir sürü şey kalacak,boşuna çırpındığın,kendini çok bilgili sandığın o mesajlara bakıp gülünecek. Anlatabiliyor muyum? Gel sen vazgeç şu her mesaja üçer beşer cevap vermeye. Hem forum kurallarını da çiğneyip flood yapıyorsun.
2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz
Punto Forum - www.grandepuntotr.com
İstanbul'da -10,14 nerede gördük diye yazanlar geceleri sıcak yatağında yattıkları için hissetmemişler anlaşılanGeçen hafta ki karlı hava da -11'i ben gördüm. Sabaha 2-3 saat vardı.
ben kendi muhitimden bahsediyorum basının abartması -14 lük gecelik ve anlık olabilir gerçi ihtimal vermiyorum yinede havayı sürekli takip eden biriyim hatta çocuğum odasında daha önceki aracıma almış olduğum iç dış elektronik derece var dış için kablo ile pencereye sensör çekilmiş vaziyette en fazla -2 yi gördüm bahsettiğim yer istanbul küçükyalı
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri