Bende şahìstan racing motosiklet almaya gitmistim ş. dışına hemde ist.a ve arkadas ruhsatı bulamadı aramadigimiz yer kalmadi yeni ruhsati cikardigi gunun ertesi gunu motor montunun ic cebinden cikti Neyse vakalet verdi eşimin adına bende parayı verdim cuma aksami ucu ucuna yetistirdik bindim motora ciktim yola ayni sizinki gibi satis yeni ruhsat cikmasini bekleyerek 3 gun uykusuz gecti.motoru aldigim arkadasla kanka olduk yillardir gorusuyoruz.ben sahistan aldigim icin sizden daha buyuk risk altindaydim siz en azindan yeri yurdu dukkani belli galericiden almissiniz risk cok az bence p.tesi erkenden satisi yaparsiniz umarim.bu arac satis isleri hep boyle alengellidir
satici vekaleti iptal etse bile elinde vekaleti ve aracin anahtarlari olan kisiye hırsız muamelesi yapamazlarki tam tersi satici bu duruma duser.satici kotu niyetliyse vekaleti iptal edip baskasinin uzerine verebilir ama yine anahtar vekalet yine sizde saati belli kameralar heryerde cok zor ihtimaller aslinda burdaki en onemli seylerden biride parayi verdiginize dair bi belgeniz varmı
Yer imleri