Alıntı tayfux Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bende astra var cdti yani multijet motor ve PSA grubunun yeni nesil motorundan kesinlikle sesli çalışıyor kaçkere test ettim ben bile bilmiyorum Cem..eski nesil focus lar falan dediğin gibi baya berbat ama yukarıda yazdığım gibi yeni nesiller gayet başarılı ve bu kaputu açtığında da aynı sadece yalıtım değil yani olay..birde karlı soğuk havalarda falan motordan acayip sesler gelmiyor hep aynı dizginlikte çalışıyor..bizim multijetlerde böyle bir durum var. acaip sesler gelebiliyor

Emre ben iyi okuyorum da Ford un motoru da PSA grubunun motoru onun için PSA diyorum bunu biliyorsundur sanırım.. yine körü körüne savunacağın için her defasında seninle bu tarz sohbetlere girmek istemiyorum. Sadece benim fikrim izlenimim ve birebir tecrübem budur bunu söylemek isterim. cevabın için sağol.
körü körüne savunmuyorum her sabah şirkette gördüğüm 2013 model bakımlı 12 bin km deki fiesta ya bakarak söylüyorum eğer istersen pazartesi sabahı kaput kapalı halde bile videosunu çeker o traktör sesi dinletebilirim daha sonrada kendi 2008 model 32 bin km deki punto mun kini dinleteyim hangisi sessiz gör ve dinle arkadaşım ...